Έλενα Παπαρίζου: Έτσι… έφαγε στη στροφή την Ελένη Φουρέιρα! Όλο το παρασκήνιο

Συντάκτης: Newsroom

6 Ιουλίου 2022 10:00

Έλενα Παπαρίζου: Έτσι... έφαγε στη στροφή την Ελένη Φουρέιρα! Όλο το παρασκήνιο

Τελικά, όλα δείχνουν ότι η ανατροπή θα γίνει και στο τέλος η Έλενα Παπαρίζου θα… φάει στη στροφή την Ελένη Φουρέιρα. Οι δύο καυτές παρουσίες, αν και κολλητές, έδιναν τη δικη τους μάχη για το ποια θα βρεθεί τελικά μπροστά στις κάμερες. Όπως όλα δείχνουν, έχουμε νικήτρια. Μπερδευτήκατε; Ας πάρουμε λοιπόν τα πράγματα από την αρχή.

Η Έλενα Παπαρίζου σε πρόσφατη συνέντευξή της είχε παραδεχθεί τις φήμες που κυκλοφορούσαν ότι η Ελένη Φουρέιρα μπορεί να πάρει τη θέση της στο The Voice. Πάντως, η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε με πολλή αγάπη για το μουσικό ριάλιτι και δεν έκρυψε την επιθυμία της να παραμείνει σε αυτό. Και όπως όλα δείχνουν, η επιθυμία της θα γίνει πραγματικότητα.

Το Voice είναι δεδομένο ότι θα βρίσκεται στις οθόνες μας και του χρόνου μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Τόσο ο σταθμός όσο και η Acun Medya έχουν ανάψει το πράσινο φως για τη συνέχιση του τάλεντ σόου. Και το κυριότερο; Χωρίς καμία απολύτως αλλαγή στη σύνθεσή του, όπως αποκαλλύπτει ο τηλεοπτικός ρεπόρτερ Γρηγόρης Μελάς.

Όντως, υπήρχαν πολλές φήμες για αλλαγές στη σύνθεση της κριτικής επιτροπής

Ειδικά το όνομα της Φουρέιρα είχε παίξει πάρα πολύ. Και λόγω των σχέσεων με το κανάλι αλλά και με τους άλλους της κριτικής επιτροπής, όπως για παράδειγμα τον Κωνσταντίνο Αργυρό. Με τον οποία μάλιστα τραγουδούν μαζί.

Όμως στην τελευταία σύσκεψη που έγινε, αποφασίστηκε το Voice να προχωρήσει με την τωρινή σύνθεσή του. Η οποία κρίνεται άκρως επιτυχημένη, αν και τα νούμερα τη σεζόν που έκλεισε μπορούσαν να ήταν και καλύτερα.

Έτσι την παρουσίασή του θα έχει πάλι ο Γιώργος Λιανός, ενώ στις καρέκλες της κριτικής επιτροπής θα είναι ξανά, με αλφαβητική σειρά οι Κωνσταντίνος Αργυρός, Πάνος Μουζουράκης, Έλενα Παπαρίζου και Σάκης Ρουβάς. Αυτό σημαίνει ότι η Έλενα Παπαρίζου «τρώει» τελικά στη στροφή τη Φουρέιρα, η οποία για πολλούς ήταν το μεγάλο φαβορί για το σόου.

Ο μιντιάκιας