Έλενα Παπαρίζου: Mε μηνύσεις απαντάει η δισκογραφική της εταιρεία για τα αδιανόητα επεισόδια στα βραβεία MAD

Συντάκτης: Newsroom

23 Ιουνίου 2022 12:45

Δεν έχουν τέλος τα παρατράγουδα από την χθεσινοβραδινή απονομή βραβείων Mad με την δισκογραφική εταιρεία της Έλενας ΠαπαρίζουΈλενας Παπαρίζου να περνά στην αντεπίθεση.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η δισκογραφική εταιρεία της Έλενας Παπαρίζου θα καταθέσει μήνυση εναντίον των διοργανωτών για το γεγονός ότι έθεσαν σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα της τραγουδίστριας μη μπορώντας να ελέγξουν τους τραγουδιστές που προκάλεσαν τα βίαια επεισόδια.

Μάλιστα οπως έχει γίνει γνωστό η Έλενα Παπαρίζου αποχώρησε κατά τη διάρκεια των σοβαρών επεισοδίων ανάμεσα στο SNIK και τον light με την τραγουδίστρια να μην επιστρέφει στην διοργάνωση και σύμφωνα με πληροφορίες να έχει τραυματιστεί αφού δέχτηκε χτυπήματα κατά λάθος κατά την διάρκεια του άκρου καυγά.

Η δισκογραφική εταιρεία της τραγουδίστριας είναι ιδιαίτερα ενοχλημένοι από το γεγονός πως ουδείς από τους διοργανωτές δεν κατάφερε όχι μόνο να ελέγξει τα επεισόδια αλλά και να θέσει όρια στους καλεσμένους ενώ τα βίαια επεισόδια διαδραματίστηκαν μπροστά στα μάτια ανήλικων θεατών.