Έλενα Παπαρίζου – Τάμτα: τώρα περιοδεία μαζί και στο βάθος οι… πολυθρόνες του The Voice! Σας έχουμε όλο το ρεπορτάζ

Δημοσιεύθηκε: 19 Ιουνίου 2021 08:30
Έλενα Παπαρίζου - Τάμτα: τώρα περιοδεία μαζί και στο βάθος οι… πολυθρόνες του The Voice! Σας έχουμε όλο το ρεπορτάζ

Η Έλενα Παπαρίζου και η Τάμτα έρχονται μαζί ξανά στη σκηνή για μία μοναδική καλοκαιρινή περιοδεία. Την ανακοίνωση έκανε η ίδια η Έλενα Παπαρίζου μέσα από το λογαριασμό της στο Facebook.

Στην ανάρτησή της γράφει: «Τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, ερχόμαστε πιο κοντά με τη βοήθεια της μουσικής για να διασκεδάσουμε, να χορέψουμε (έστω καθιστοί – σας έχω δει τόσα χρόνια στις συναυλίες πως λικνίζεστε) και να περάσουμε όμορφα! Παρέα με την φίλη μου Τάμτα σας έχουμε ετοιμάσει κάτι πολύ ωραίο και ανυπομονούμε πολύ για τη στιγμή που θα έρθουμε και πάλι κοντά σας».

Οι δύο μοναδικές performers έρχονται σε μία εκρηκτική σύμπραξη με πολλές στάσεις σε όλη την Ελλάδα! Το πρώτο ραντεβού το δίνουν την Τετάρτη 14 Ιουλίου στο Στάδιο Μακεδονικού στη Θεσσαλονίκη.

Βέβαια, η συνεργασία των δύο τραγουδιστριών που είναι και κολλητές φίλες δεν θα περιοριστεί μόνο στην καλοκαιρινή περιοδεία τους. Όλα δείχνουν ότι θα συνεχιστεί σε κεντρική σκηνή της Αθήνας τον χειμώνα. Ενώ πάντα υπάρχει και το The Voice. Όπου ο Ατζούν Ιλιτζαλί θέλει και τις δύο ως κριτές.