Έλενα Παπαρίζου-Τόνυ Μαυρίδης: Αυτή είναι η απόφαση του δικαστηρίου

Συντάκτης: Newsroom

25 Μαΐου 2022 10:15

Πριν από λίγα λεπτά το δικαστήριο αποφάσισε για την τύχη της Έλενας Παπαρίζου και του Τόνυ Μαυρίδη στη δικαστική τους διαμάχη που κρατάει εδώ και χρόνια.

Το δικαστήριο αποφάσισε ομόφωνα την αθώωση της Έλενας Παπαρίζου και του Τόνυ Μαυρίδη ύστερα από την ανταλλαγή μηνύσεων για τα όσα είχαν ειπωθεί από τον πρώην σύντροφο της τραγουδίστριας.

Εξερχόμενη της δικαστικής αίθουσας η Έλενα Παπαρίζου σταμάτησε και έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους ύστερα και από την αθωωτική απόφαση της έδρας του δικαστηρίου.

«Όλα πήγαν πολύ καλά. Όπως έπρεπε. Θα σας ενημερώσει μετά και ο δικηγόρος μου. Όλα καλά. Νομίζω ότι και οι δυο, τόσο εγώ όσο και ο Τόνυ, νιώθουμε πολύ πιο ήρεμοι και σας ευχαριστούμε πάρα πολύ. Γεια σας. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ, να είστε καλά»

Με γραπτή του δήλωση ο Τόνυ Μαυρίδη ανέφερε ενώπιον του δικαστηρίου ότι ουδέποτε ανέφερε και κατηγόρησε την Έλενα Παπαρίζου για τα όσα συνέβησαν κατά την επαγγελματική τους συνύπαρξη

«Κατά της κυρίας Ελένης Παπαρίζου υπό την αποκλειστική ιδιότητα της ως διαχειρίστρια στην εταιρία, υπέβαλα την υπό στοιχεία μήνυση μου στην οποία ισχυρίστηκα ότι δεν μου έχουν αποδοθεί από την εταιρία τα αντιστοιχούντα σε ποσά συμμετοχής μου κέρδη από τις χρήσεις των ετών 2005 μέχρι 2011. Σε κάθε περίπτωση δηλώνω και σήμερα ότι η κυρία Ελένη Παπαρίζου ουδέποτε ενθυλάκωσε οποιοδήποτε χρηματικό ποσό από τα κέρδη της εταιρίας και επομένως ουδέποτε διέπραξε σε βάρος μου το αδίκημα της υπεξαίρεσης ή οποιαδήποτε άλλη παράνομη πράξη» τονίζει ο Τόνυ Μαυρίδης στην γραπτή του δήλωση. «Ποτέ δεν συνέτρεξε στο πρόσωπο μου πρόθεση για την ποινική της δίωξη και προσβολή της τιμής και της υπόληψης της καθώς και για τη δημοσιότητα που η μήνυση αυτή έλαβε. Η συμπεριφορά μου εντάσσεστε στο πλαίσιο της συγκεκριμένης δικαστικής διαφοράς η οποία, όπως και όλες οι λοιπές εκατέρωθεν αστικές διαφορές μεταξύ μας, εξακολουθεί να υφίσταται. Σε κάθε περίπτωση ζητώ συγνώμη για την ταλαιπωρία της που άθελα μου προκλήθηκε και από αυτή την αιτία».