Έλενα Ράπτη: έπεσαν οι τίτλοι τέλους στον γάμο της! Βγήκε το διαζύγιο

Δημοσιεύθηκε: 16 Μαΐου 2021 08:00
Έλενα Ράπτη: έπεσαν οι τίτλοι τέλους στον γάμο της! Βγήκε το διαζύγιο

Τις τελευταίες ημέρες οι φήμες έδιναν και έπαιρναν. Εκείνη δεν απαντούσε στις επίμονες ερωτήσεις. Η εφημερίδα Spirto είχε αποκαλύψει ότι ο γάμος της Έλενας Ράπτη ουσιαστικά είχε τελειώσει.

Κι αυτό γιατί το ζευγάρι δεν έμενε κάτω από την ίδια στέγη. Ουσιαστικά αυτό που έλειπε ήταν το χαρτί του διαζυγίου. Πλέον και οι δύο το έχουν στα χέρια τους.

Η Έλενα Ράπτη και ο Κίμωνας Μπάλλας αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Αφού ο γάμος τους δεν μπορούσε να συνεχιστεί. Απλώς κρατούν για εκείνους μόνο τους λόγους που τους οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

Στις 18 Μαϊου του 2019, εν μέσω προεκλογικής περιόδου, η βουλευτής της Θεσσαλονίκης έκανε τη μεγάλη έκπληξη. Υπό άκρα μυστικότητα και σε στενό οικογενειακό κύκλο, παντρεύτηκε τον άνδρα της προσωπικής της ασφάλειας Κίμωνα Μπάλλα.

Ένας έρωτας κεραυνοβόλος που εξελίχθηκε σε γάμο σε χρόνο ρεκόρ.

Μάλιστα η ίδια η Έλενα Ράπτη είχε ανεβάσει τότε στο Instagram τις φωτογραφίες από το γάμο της. Οι οποίες τώρα δεν υπάρχουν.

Δύο χρόνια μετά, με το ίδιο πέπλο μυστηρίου τυλίχτηκε και ο χωρισμός της. Αφού όπως λέγεται, η ωραία της Βουλής και ο μέχρι πρότινος “φύλακας άγγελός της” δεν έχουν τίποτα πια κοινό. Εκτός από ένα χαρτί διαζυγίου που, σύμφωνα με την εφημερίδα Πρώτο Θέμα, φέρει τις υπογραφές τους.