Έλενα Ράπτη: Ερωτευμένη με υφυπουργό μετά το διαζύγιο από τον Κίμωνα Μπάλλα

Συντάκτης: Newsroom

17 Σεπτεμβρίου 2022 13:40

Έλενα Ράπτη: Ερωτευμένη με υφυπουργό μετά το διαζύγιο από τον Κίμωνα Μπάλλα

Μετά τον «αθόρυβο» χωρισμό της από τον Κίμωνα Μπάλλα, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας είναι ζευγάρι με τον Γιάννη Μπρατάκο, τον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ κι αυτό επιβεβαιώθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Σε σημερινό δημοσίευμα της Secret της εφημερίδας «Παραπολιτικά» αναφέρεται πως το ζευγάρι, που είναι μαζί εδώ και μήνες, πραγματοποίησε το περασμένο Σαββατοκύριακο κοινές εμφανίσεις, μετά τις θεσμικές υποχρεώσεις και των δύο, στις χαλαρές εκδηλώσεις που έλαβαν χώρα επί μακεδονικού εδάφους.

Η Έλενα Ράπτη είχε την ευκαιρία να περπατήσει με τον σύντροφό της στην πόλη όπου γεννήθηκε και πολιτεύεται επί χρόνια. Αν κάτι διαφοροποιεί το ζευγάρι, είναι ότι δεν θέλησε να παίξει «κρυφτούλι», αντιλαμβανόμενο πως ακόμη και η προσωπική ζωή των δημοσίων προσώπων θα πρέπει να είναι διαφανής στο κοινό.

Έλενα Ράπτη : Γενέθλια με εκλεκτούς φίλους

Η Έλενα Ράπτη είχε τα γενέθλιά της και έσβησε κεράκια στην πιο σοκολατένια τούρτα!

Και επέλεξε να τα γιορτάσει παρέα με τα αγαπημένα της πρόσωπα. Η βουλευτής της ΝΔ έκλεισε τα 47 της χρόνια και είχε τα γενέθλιά της στις 9 Μαΐου αλλά λίγες μέρες αργότερα ανέβασε ορισμένες φωτογραφίες απότησ αξέχαστη αυτή βραδιά, την οποία γιόρτασε με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Η Έλενα Ράπτη στις φωτογραφίες ποζάρει χαμογελαστή με την εντυπωσιακή σοκολατένια τούρτα της, στο προφίλ της στο Instagram και δείχνει πώς πέρασε την ξεχωριστή αυτή ημέρα.

«Στα γενέθλια μου… Τις γιορτινές μέρες οι αγαπημένοι μας άνθρωποι τις κάνουν πολύτιμες», έγραψε στην ανάρτησή της στο Instagram, που συνόδευε τις φωτογραφίες η Έλενα Ράπτη.