Έλενα Ράπτη – Κίμωνας Μπάλας: βόλτα στη Θεσσαλονίκη για το ερωτευμένο ζευγάρι

Δημοσιεύθηκε: 08/11/2019 10:53
Έλενα Ράπτη – Κίμωνας Μπάλας: βόλτα στη Θεσσαλονίκη για το ερωτευμένο ζευγάρι

Η είδηση ότι η Έλενα Ράπτη παντρεύτηκε πραγματικά αιφνιδίασε τους πάντες μιας και κανείς δεν πήρε χαμπάρι ότι έγινε ο γάμος της στα τέλη Μαΐου. Η ίδια ανακοίνωσε αρκετό καιρό αργότερα, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, πως παντρεύτηκε με τον προσωπικό της σωματοφύλακα Κίμωνα Μπάλλα.
Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου κάτω από άκρα μυστικότητα στις 19 Μαΐου, ωστόσο δημοσιοποίησε την ευχάριστη είδηση τρεις μήνες μετά.
Πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού YOU που κυκλοφορεί απαθανάτισε τη βουλευτή με τον σύζυγό της στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Παρά τα συνεχή της ταξίδια στην Αθήνα λόγω των κοινοβουλευτικών της υποχρεώσεων, η Έλενα απολαμβάνει τις μέρες που βρίσκεται στο σπίτι τους, στην πόλη της και κοντά στον άντρα της ζωής της. Όπως λέει και η ίδια, η καθημερινότητά τους μετά τον γάμο δεν έχει αλλάξει, αλλά σίγουρα έχουν αλλάξει οι προτεραιότητες που έχει βάλει στη ζωή της.
Τώρα τον πρώτο λόγο δεν έχει η πολιτική της καριέρα, αλλά η ευτυχία τους, και γιατί όχι και η δημιουργία οικογένειας. Και μπορεί οι φήμες που την ήθελαν να διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της τελικά να μην επιβεβαιώνονται, παρόλα αυτά η Έλενα θέλει να γίνει σύντομα μητέρα.