Έλενα Τσαγκρινού – DJ Stephan: «Είναι στα σχέδιά μας ένα παιδάκι»

Συντάκτης: Newsroom

2 Ιουνίου 2023 14:40

Έλενα Τσαγκρινού - DJ Stephan: «Είναι στα σχέδιά μας ένα παιδάκι»

Η Έλενα Τσαγκρινού και ο DJ Stephan δήλωσαν πως είναι έτοιμοι να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους.

Το ζευγάρι είναι μαζί τον τελευταίο έναν χρόνο. Σε κοινή συνέντευξή τους στην εκπομπή «Happy Day», μίλησαν για το ενδεχόμενο να δημιουργήσουν μελλοντικά οικογένεια.

Πρώτος ο DJ Stephan δήλωσε: «Είμαστε μαζί εδώ κι έναν χρόνο. Συγκατοικούμε από την πρώτη ημέρα, είναι πάρα πολύ ωραία. Η Έλενα στο σπίτι είναι σαν μωρό. Δεν ενοχλεί ποτέ, ούτε με καταπιέζει».

«Ο καθένας προσπαθεί να κάνει την καθημερινότητά του, χωρίς να εμποδίζει ο ένας τον άλλο, αλλά η αλήθεια είναι ότι θέλουμε να περνάμε πολύ χρόνο μαζί», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Η Έλενα Τσαγκρινού από τη μεριά της, δήλωσε για το κοινό τους μέλλον: «Είμαστε υπέρ του θρησκευτικού γάμου. Κάποια στιγμή, θα μας δείτε στην εκκλησία. Είναι στα σχέδιά μας ένα παιδάκι».

Τέλος, για το ενδεχόμενο να της κάνει πρόταση γάμου, ο DJ Stephan, απάντησε: «Θα είναι ακραία η πρόταση γάμου, θα τη θυμάται για πάντα».

Έλενα Τσαγκρινού για τη συμμετοχή της στη Eurovision: «Πιέστηκα πολύ κι απογοητεύτηκα, δεν θα ξαναπήγαινα»

Έλενα Τσαγκρινού για τη συμμετοχή της στη Eurovision: «Πιέστηκα πολύ κι απογοητεύτηκα, δεν θα ξαναπήγαινα»

Η Έλενα Τσαγκρινού έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη συμμετοχή της στη Eurovision το 2021. Η τραγουδίστρια είχε εκπροσωπήσει την Κύπρο στον διαγωνισμό, με το τραγούδι «El Diablo».

«Πήγα το 2021, που ήταν μια εποχή πολύ δύσκολη, λόγω πανδημίας. Δεν μπορούσαμε να βγούμε από το ξενοδοχείο καθόλου ή να διασκεδάσουμε, όπως συνέβαινε παλιότερα. Η αλήθεια είναι πως πιέστηκα πολύ κι απογοητεύτηκα, όπως κι οι θαυμαστές, με την 16η θέση στον τελικό, αν και το El Diablo έχει 41 εκατ. streams στο Spotify», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, εξήγησε πως υπήρξαν πολλές αντιδράσεις, λόγω του τίτλου του κομματιού: «Προκλήθηκαν αντιδράσεις από θρησκευόμενους ανθρώπους στην Κύπρο. Διαφορετικά, θα είχαμε πάει καλύτερα. Αυτή η μερίδα του κόσμου απλά δεν κατάλαβε πως είναι ένας τίτλος τραγουδιού και δεν σημαίνει τίποτα περισσότερο. Μου έμεινε η πικρία για τη θέση που πήραμε. Δεν θα ξαναπήγαινα στη Eurovision. Θεωρώ πως υπάρχουν κι άλλες πολύ ωραίες φωνές. Κυνήγησα την πρωτιά τότε, δεν τα κατάφερα και δεν θα ξαναέμπαινα στη διαδικασία αυτή», εξήγησε.

Τέλος, ανέφερε πως ό,τι κι αν έγινε, η συμμετοχή της στον διαγωνισμό, βοήθησε την καριέρα της στο τραγούδι: «Μου έκανε καλό στην καριέρα μου, δεν πιστεύω ότι σε χαντακώνει. Μπορείς κάποιος καλλιτέχνης να μην έκανε μετά τις σωστές κινήσεις, αλλά δεν γίνεται να κατηγορούμε έναν διαγωνισμό για την πορεία μας», δήλωσε στο Οκ.