Σπύρος Φωκάς: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του
Άλλη μία μάχη για την υγεία του δίνει ο Σπύρος Φωκάς τις τελευταίες μέρες. Ο ηθοποιός νοσηλεύεται στην Εντατική ιδιωτικού νοσοκομείου της Αθήνας, ενώ στο πλευρό του βρίσκεται διαρκώς η […]
Συντάκτης: Newsroom
2 Ιουνίου 2023 14:40
Το ζευγάρι είναι μαζί τον τελευταίο έναν χρόνο. Σε κοινή συνέντευξή τους στην εκπομπή «Happy Day», μίλησαν για το ενδεχόμενο να δημιουργήσουν μελλοντικά οικογένεια.
Πρώτος ο DJ Stephan δήλωσε: «Είμαστε μαζί εδώ κι έναν χρόνο. Συγκατοικούμε από την πρώτη ημέρα, είναι πάρα πολύ ωραία. Η Έλενα στο σπίτι είναι σαν μωρό. Δεν ενοχλεί ποτέ, ούτε με καταπιέζει».
«Ο καθένας προσπαθεί να κάνει την καθημερινότητά του, χωρίς να εμποδίζει ο ένας τον άλλο, αλλά η αλήθεια είναι ότι θέλουμε να περνάμε πολύ χρόνο μαζί», συμπλήρωσε στη συνέχεια.
Η Έλενα Τσαγκρινού από τη μεριά της, δήλωσε για το κοινό τους μέλλον: «Είμαστε υπέρ του θρησκευτικού γάμου. Κάποια στιγμή, θα μας δείτε στην εκκλησία. Είναι στα σχέδιά μας ένα παιδάκι».
Τέλος, για το ενδεχόμενο να της κάνει πρόταση γάμου, ο DJ Stephan, απάντησε: «Θα είναι ακραία η πρόταση γάμου, θα τη θυμάται για πάντα».
«Πήγα το 2021, που ήταν μια εποχή πολύ δύσκολη, λόγω πανδημίας. Δεν μπορούσαμε να βγούμε από το ξενοδοχείο καθόλου ή να διασκεδάσουμε, όπως συνέβαινε παλιότερα. Η αλήθεια είναι πως πιέστηκα πολύ κι απογοητεύτηκα, όπως κι οι θαυμαστές, με την 16η θέση στον τελικό, αν και το El Diablo έχει 41 εκατ. streams στο Spotify», είπε χαρακτηριστικά.
Στη συνέχεια, εξήγησε πως υπήρξαν πολλές αντιδράσεις, λόγω του τίτλου του κομματιού: «Προκλήθηκαν αντιδράσεις από θρησκευόμενους ανθρώπους στην Κύπρο. Διαφορετικά, θα είχαμε πάει καλύτερα. Αυτή η μερίδα του κόσμου απλά δεν κατάλαβε πως είναι ένας τίτλος τραγουδιού και δεν σημαίνει τίποτα περισσότερο. Μου έμεινε η πικρία για τη θέση που πήραμε. Δεν θα ξαναπήγαινα στη Eurovision. Θεωρώ πως υπάρχουν κι άλλες πολύ ωραίες φωνές. Κυνήγησα την πρωτιά τότε, δεν τα κατάφερα και δεν θα ξαναέμπαινα στη διαδικασία αυτή», εξήγησε.