Έλενα Τσαγκρινού – Mike: μένουν πλέον χωριστά

29 Μαΐου 2021 16:15

Έλενα Τσαγκρινού - Mike: ξανά μαζί! Η απόδραση στη θάλασσα και οι πόζες μόνο με τα μαγιό τους

Η Έλενα Τσαγκρινού μίλησε στο Gala και αποκάλυψε τον λόγο που μένει πλέον χωριστά με τον σύντροφό της, Mike. Περιέγραψε πως έζησε ως τώρα την καταντίνα, λόγω των επαγγελματιών υποχρεώσεων και της Eurovivion.

Έλενα Τσαγκρινού – Mike: μένουν πλέον χωριστά

«Αυτή η περίοδος για μένα είναι πολύ ιδιαίτερη. Το περασμένο καλοκαίρι διακόπηκαν λόγω των μέτρων οι live εμφανίσεις μου. Και μέσα σ’ αυτές τις δύσκολες για όλους μας συνθήκες ήρθε η πρόταση να εκπροσωπήσω την Κύπρο στη φετινή Εurovision.

Δεν θα ήταν υπερβολή να πω ότι δεν έχω βιώσει την καραντίνα όπως όλος ο υπόλοιπος κόσμος. Αφού αυτούς τους μήνες οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις είναι στο φουλ! Ηχογράφησα το “ΕΙ Diablο”, έκανα τα γυρίσματα για το music video , έκανα fittings με τη Σήλια Κριθαριώτη, είμαι σε συνεχείς πρόβες για την εμφάνιση μου στη σκηνή και δίνω συνεντεύξεις σε Ελλάδα, Κύπρο και ανά την Ευρώπη.

Επέστρεψε στην Ελλάδα η Έλενα Τσαγκρινού - Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες

6670780

Φυσικά οι συνθήκες είναι πρωτόγνωρες, όπως το να μιλάμε με τους δημιουργούς του τραγουδιού και τον καλλιτεχνικό διευθυντή μέσω video call, ενώ τα πάντα γίνονται τηρώντας όλα τα μέτρα. Σε προσωπικό επίπεδο, όσος χρόνος μου απομένει από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις τον αφιερώνω στην οικογένεια μου.

Αυτό το διάστημα μου έλειψε και ο σύντροφος μου, καθώς δεν μένουμε μαζί όπως πρώτα. Ανήκει στις ευπαθείς ομάδες και λαμβάνουμε μέτρα προστασίας. Αφού εγώ έρχομαι καθημερινά σε επαφή με κόσμο. Αποφασίσαμε να μένουμε σε ξεχωριστά σπίτια. Βέβαια, μιλάμε συνέχεια στο τηλέφωνο και μέσω κάμερας»