Έλενα Τσαγκρινού: Τα σχόλια για την εμφάνισή της, ο κεραυνοβόλος έρωτας και το ενδεχόμενο απόκτησης παιδιού

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

30 Ιανουαρίου 2023 09:00

Αρνητικά σχόλια για την εμφάνισή της δέχεται η Έλενα Τσαγκρινού και έδωσε την απάντησή της.

Η τραγουδίστρια Έλενα Τσαγκρινού παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Γεια Σου» του ΣΚΑΪ και ρωτήθηκε για όσα έχει ακούσει το τελευταίο διάστημα σχετικά με την εμφάνισή της.

«Σίγουρα για την εμφάνισή μου, για τις υπερβολές που θεωρεί ο καθένας ότι μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος, είτε στο αν έχει βάλει υαλουρονικό στα χείλη, είτε στο αν έχει μακριά μαλλιά.

Μπορεί να μου πουν ας πούμε: ‘πριν ήσουν διαφορετική, πώς έγινες έτσι;’. Εννοείται ότι έχω κάνει πράγματα επάνω μου και δεν είμαι καθόλου αρνητική σε αυτό. Όποιος θέλει ας το κάνει», τόνισε η καλλιτέχνιδα.

Σε άλλο σημείο η ερμηνεύτρια αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και αποκάλυψε ότι σκέφτεται το ενδεχόμενο συγκατοίκησης με τον αγαπημένο της αλλά και της απόκτησης παιδιού. «Φτιάξαμε το αγόρι μου, τον DJ Stephan, ένα στούντιο ηχογράφησης για όλους, για όποιον θέλει να κάνει μουσική. Ήταν κεραυνοβόλος ο έρωτας και υπάρχει ακόμα.

Δεν έχει γίνει πρόταση γάμου αλλά μου είπε ότι μπορεί να έρθει καμιά μέρα και να μου φέρει δαχτυλίδι στη σκηνή. Δεν το φαντάζομαι να είμαι παντρεμένη αλλά η συγκατοίκηση και ένα παιδάκι στο μέλλον τα έχω στο μυαλό μου», σημείωσε.

Για τη σχέση που διατηρεί με τον πρώην σύντροφό της, Μάικ, η Τσαγκρινού είπε: «Δεν μιλάμε καθόλου με τον Μάικ. Ελπίζω να είναι καλά».

Τέλος, κλήθηκε να μοιραστεί την εμπειρία της από τη συμμετοχή της στη Eurovision το 2021. «Πέρασα όντως πολύ δύσκολα τότε. Οι πρόβες ήταν πολύωρες, το αποτέλεσμα δεν μας ικανοποίησε, οπότε έχεις και λίγο την απογοήτευση ότι δεν θα το ξανάκανα. Μπορεί και από θρησκευτική άποψη μερικούς ανθρώπους να τους επηρέασε, εγώ δεν το καταλάβαινα τόσο.

Το μαλλί μου ήταν καρέ και 300 extentions, τίποτα δικό μου. Τα διαδικαστικά στη Eurovision σε ταλαιπωρούν πιο πολύ από το να ανέβεις στη σκηνή», δήλωσε η τραγουδίστρια.