Έλενα Τσαγκρινού: Το μήνυμα που έλαβε από τον «El Diablo» στο instagram

6 Μαΐου 2021 18:30

Έλενα Τσαγκρινού: Το μήνυμα που έλαβε από τον «El Diablo» στο instagram

Η εκρηκτική τραγουδίστρια καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή «The 2night Show», αναφέρθηκε ανάμεσα σε άλλα και στον σάλο που προκλήθηκε εξαιτίας των στίχων του τραγουδιού «El Diablo» που θα παρουσιαστεί στον μουσικό διαγωνισμό.

«Ο Γιώργος Αρσενάκος είναι αυτός που μου είπε να πάω στη Eurovision. Mου έβαλε αυτό το τραγούδι και επικεντρώθηκα στη μουσική του.

Αν το είχα πάρει στα σοβαρά θα είχα στεναχωρηθεί και μπορεί να μην ήθελα να πάω και στο διαγωνισμό.

Επειδή όλο το βάρος το παίρνω εγώ, θέλω να πω ότι δεν είχα καν στο μυαλό μου τη θρησκευτική ή την πολιτική πλευρά που πήρε το τραγούδι.

Το τραγούδι μιλάει για μια ερωτική καταστροφική σχέση. Όλο αυτό που έγινε ήταν άσχημο για μένα γιατί δεν μπορώ να απολαύσω αυτό που μου συμβαίνει».

«Κάνω πέντε ώρες πρόβα τη μέρα. Στη σκηνή θα έχω γυναίκες χορεύτριες και θα τραβήξει πολύ το ενδιαφέρον πιστεύω. Είμαι σε ένα κομβικό σημείο.

Σκέφτομαι πως θα κινηθώ καλλιτεχνικά από εδώ και πέρα. Ο Μάικ δεν θα έρθει γιατί αν έρθει θα κάνουμε διακοπές στο Ρόντερνταμ, οπότε ας κάτσει εδώ».

Τέλος η ίδια αποκάλυψε πως δέχτηκε μήνυμα στο instagram από τον «El Diablo», ο οποίος είναι στην πραγματικότητα ο πρώην σύντροφος της παραγωγού του κομματιού.

«Μου έχει στείλει μήνυμα στο Instagram ο ‘El Diablo’ και μου είπε ‘ για μένα έχει γραφτεί το κομμάτι, εγώ είμαι El Diablo’. Το έχω το μήνυμα στο κινητό μου».