Έλενα Χριστοπούλου: “Τι να κάνω; Να καλύψω ανθρώπους που σηκώνουν χέρι σε γυναίκα;”

14 Ιανουαρίου 2019 20:03

Mίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το 2Night Show για τις πολυσυζητημένες δηλώσεις της Ιωάννας Μπέλλα – περί… χαστουκιού- τις οποίες και σχολίασε τότε μέσω του λογαριασμού της στο Instagram, ενώ με αφορμή αυτό, αποκάλυψε πώς και η ίδια είχε δεχτεί βία στο παρελθόν από σύντροφο της.

Ο λόγος για την κόουτς των κοριτσιών του GNTM, την όμορφη Έλενα Χριστοπούλου: «Ναι, απάντησα στη δήλωση της Ιωάννας Μπέλλα. Τι να κάνω; Να μην απαντήσω; Δεν μου άρεσε πάρα πολύ αυτό. Ούτε σε σένα άρεσε. Δεν μπορούμε να έχουμε γλυκάδα όταν μιλάμε για τέτοια πράγματα. Μόνο και μόνο το πρόσωπό μας πρέπει να αλλάζει. Όταν σε έχει χτυπήσει κάποιος άνθρωπος, έστω και με τριαντάφυλλο, πρέπει να αλλάζεις τη μούρη σου. Να λες “ποτέ”. Αυτό πρέπει να λες”.

Και συνέχισε: “Μου έχει συμβεί και μένα. Είπα “ποτέ”. Έφυγα με σχέδιο εξόντωσης όμως. Εξόντωσης γενικής, Προτίμησα να κάνω κάτι που ήταν πολύ χειρότερο γι’ αυτόν. Γιατί δεν πρέπει ποτέ να ξανατύχει σε άλλη γυναίκα. Το δημοσιοποίησα σε όποιον μιλούσε ελληνικά. Εννοείται. Τι να κάνω; Να καλύψω ανθρώπους που σηκώνουν χέρι σε γυναίκα;”

Βίντεο εδώ:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=42&v=VaVHg7vK0A0