Έλενα Χριστοπούλου-Πάνος Καλλίτσης: αντιμέτωποι ξανά στα δικαστήρια

Δημοσιεύθηκε: 1 Φεβρουαρίου 2019 16:16
Έλενα Χριστοπούλου-Πάνος Καλλίτσης: αντιμέτωποι ξανά στα δικαστήρια

Δύσκολες στιγμές μετά το διαζύγιό τους κι έπεται και νέο… ραντεβού στα δικαστήρια. Έλενα Χριστοπούλου και  Πάνος Καλλίτσης υπήρξαν ένα απ’ τα ωραιότερα ζευγάρια της showbiz. Όμως, χώρισαν. Εδώ και καιρό. Ο χωρισμός δεν ήταν αναίμακτος, αφού είχαν πολλά να μοιράσουν.

Θα βρεθούν αντίδικοι η Έλενα που γνωρίσαμε απ’ το GNTM -ήταν κόουτς των κοριτσιών- και ο γνωστός hair stylist για την επίθεση για το διαζύγιό τους. Ένα διαζύγιο που μόνο στα «βελούδινα», όπως χαρακτηρίζονται, δεν συγκαταλέγεται.

Έχουν ήδη ανταλλάξει εκατέρωθεν αγωγές, που συζητήθηκαν στο Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας και το οποίο θα εκδώσει την απόφασή του τους επόμενους μήνες.

Τι έλεγε στην αγωγή της η Έλενα

«Αποτελεί αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι ο εναγόμενος είχε ιδιαίτερη σχέση με τα χρήματα. Αν κι εγώ ήμουν υπεύθυνη για το κλείσιμο του ταμείου εκείνος έπαιρνε τα έσοδα. Τα κατέθετε σε προσωπικούς του λογαριασμούς στους οποίους εκ των υστέρων πληροφορήθηκα ότι έβαζε συνδικαιούχους μέλη της πατρικής οικογένειάς του. Έτερο μέρος αυτών έβαζε σε θυρίδες και τα υπόλοιπα σε σημεία που μόνο εκείνος γνώριζε».

Και συνέχισε αποκαλύπτοντας πράγματα για τη σχέση τους.«Μου έλεγε ότι είμαι παραπάνω βαριά απ’ όσο πρέπει. Περισσότερο ψηλή από όσο πρέπει. Ότι δεν προσέχω τον εαυτό μου».

ΤΙP

Όπως εύκολα γίνεται αντιληπτό, τα χρήματα που υποστηρίζει εκείνη ότι απέσπασε από τον κοινό τους τραπεζικό λογαριασμό είναι το μείζον ζήτημα της υπόθεσης.

 

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT