Ελένη Χατζίδου: Απάντησε αν θα βρίσκεται και του χρόνου στο «[email protected]»

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

11 Μαρτίου 2023 12:46

Η Ελένη Χατζίδου ρωτήθηκε αν θα είναι η παρουσιάστρια της εκπομπής «[email protected]» και άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

Η κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» συνάντησε την Ελένη Χατζίδου, η οποία απάντησε στο εάν θα συνεχίσει και για δεύτερη χρονιά την παρουσίαση του [email protected].

Η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια παραδέχτηκε πώς μέχρι στιγμής δεν γνωρίζει κάτι και οι συζητήσεις με το κανάλι αναμένεται να λάβουν χώρα μετά το Πάσχα.

Ωστόσο, το κλίμα είναι αρκετά θετικό και η ίδια εξέφρασε την επιθυμία να συνεχίσει στην εκπομπή.

«Ακόμα δεν έχουμε εικόνα. Μας είπαν ότι εκεί συνήθως το Πάσχα γίνονται οι συζητήσεις. Νιώθω ότι το κλίμα είναι πολύ θετικό. Τώρα το τι θα γίνει κι από τι θα εξαρτηθεί ακριβώς, τι να πω. Θέλω να ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά. Νιώθω ότι τα έχουμε πάει καλά», είπε αρχικά.

Όταν ρωτήθηκε σχετικά με τα ονόματα που ακούγονται σχετικά με πιθανούς αντικαταστάτες της, ανάμεσα στα οποία και αυτό της Νάνσυς Ζαμπέτογλου, τόνισε: «Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου μου το είχε διαψεύσει… Με πήρε και τηλέφωνο.

Για τα άλλα δεν ξέρω κάτι. Διαβάζω αυτά που ακούγονται, αλλά εγώ από το κανάλι δεν ξέρω τίποτα. Αυτά δεν τα ξέρω. Εμείς τα μαθαίνουμε αργότερα».

Σε άλλο σημείο, τόνισε: «Όταν έγινε η πρώτη αποχώρηση, που ακόμα δεν γνωρίζαμε 100% τη δημοσιογραφική ομάδα -εννοείται κάναμε το πρώτο meeting για την γνωριμία- εμείς το μάθαμε τέσσερις ημέρες μετά.

Ούτε ξέρουμε τι συμβαίνει και τι δεν πάει καλά. Φαντάζομαι το μάθατε από τα ίδια τα παιδιά. Εννοείται όπως ξεκινάς, θέλεις να τελειώνεις κιόλας, αλλά δεν πηγαίνουν πάντα όλα έτσι όπως τα έχεις στο μυαλό σου. Για κανέναν».

Τέλος, σχετικά με το αν μίλησε με τη Βίκυ Καγιά, είπε: «Με τη Βίκυ Καγιά δεν μίλησα, δεν είχα την τύχη. Φαντάζομαι ότι θα μιλήσουμε την Παρασκευή που έχουμε την κοπή της πίτας. Ποτέ δεν θα της έλεγα ‘να σου πω Βίκυ, σου έχει γίνει κάποια πρόταση;’

Δεν υπάρχει αυτό. Είναι δυνατόν; Ούτε έχω πάρει τηλέφωνο να ρωτήσουν για ισχύουν ή όχι όλα αυτά».