Ελένη Χατζίδου-Ετεοκλής Παύλου: Οι λεπτομέρειες του γάμου τους!

18 Μαρτίου 2020 14:30

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου δεν είναι ζευγάρι μόνο στη ζωή αλλά και στο γυαλί, μέσω του «Just The 2 Of Us». Η αγαπημένη τραγουδίστρια και ο γοητευτικός προπονητής, με αφορμή τη συμμετοχή τους στο show τραγουδιού, παραχώρησαν κοινή συνέντευξη στο Tv Έθνος και αποκάλυψαν λεπτομέρειες για τον θρησκευτικό τους γάμο, ο οποίος αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 19 Σεπτεμβρίου.

Προγραμματίζετε θρησκευτικό γάμο;

Ε.Χ. Ναι θα γίνει στις 19 Σεπτεμβρίου. Γάμος και βάφτιση μαζί. Θα δώσουμε στη μικρή δύο ονόματα: Μελίτα – Δήμητρα. Ο γάμος θα γίνει στην Αθήνα. Τρέχουμε με τις προετοιμασίες. Νονοί της μικρής θα είναι οι πολύ καλοί μας φίλοι Άντζυ Γιαννακοπούλου και Θωμάς Παπαδόπουλος. Κουμπάρα στον γάμο θα είναι η φίλη μας Ειρήνη Ζεϊμπέκογλου. Το νυφικό μου το ετοιμάζει ο Stylianos και θα είναι σε παραδοσιακή γραμμή. Παραμυθένιο.

Ε.Π. Το κουστούμι μου εμένα το ετοιμάζει ο Γιαννέτος και τον εμπιστεύομαι απόλυτα. Θα είναι ακριβώς στο στυλ μας.

Ετοιμάζεται κάποια έκπληξη ο ένας στον άλλον;

Ε.Π. Έχω σκεφτεί κάτι απίστευτο. Δεν θα πάει το μυαλό κανενός.

Ε.Χ. Τώρα που το λέει ο Ετεοκλής κάτι θα του ετοιμάσω και εγώ.Ετεοκλή, ποιο τραγούδι της Ελένης είναι το αγαπημένο σου;

Όλα! Τα έχω μάθει απ’ έξω. Πριν καν τη γνωρίσω, τη θαύμαζα ως τραγουδίστρια. Πολλές φορές συγκινούμαι, όταν μου τραγουδά. Δεν τη θαυμάζω μόνο ως καλλιτέχνιδα. Τη θαυμάζω ως σύζυγο, μητέρα, επαγγελματία. Έχει βρει τη χρυσή τομή στη ζωή της. Κερδίζω πολλά μέσα από αυτό.

Ε.Χ. Είναι πολύ ωραίο να θαυμάζεις τον άνθρωπό σου. Και για μένα το ίδιο ισχύει.

Στην μπέμπα τραγουδάτε και οι δύο;

Ε.Χ. Ναι! Και χαίρεται. Κουνάει τα ποδαράκια της και μας χαμογελάει. Γενικά της αρέσει η μουσική.

Όλα μεταξύ σας έγιναν πολύ γρήγορα. Γνωριμία, σχέση, γάμος, οικογένεια. Πώς πήρατε τις αποφάσεις;

Ε.Π. Τα πιο όμορφα συναισθήματα δεν εξηγούνται. Και δεν λειτουργείς με μαθηματική λογική. Όταν γνωρίσεις τον άνθρωπο της ζωής σου είναι ένα μοναδικό συναίσθημα. Καταλαβαίνεις πως είναι ο άνθρωπος που θέλεις να μοιραστείς τη ζωή σου μαζί του. Όταν το νιώσεις αυτό, δεν υπάρχει λόγος να περιμένεις για τίποτα. Εγώ ένιωσα λοιπόν πως με την Ελένη θέλω να μοιραστώ τη ζωή μου και να δημιουργήσω την οικογένειά μου.

Ε.Χ. Και εγώ ήμουν σίγουρη από την πρώτη στιγμή. Ο Ετεοκλής είναι ο άντρας που ξεχωρίζει μέσα στο πλήθος. Έτσι πρέπει να είναι οι άντρες. Για εμένα ο Ετεοκλής είναι ο πρίγκιπας του παραμυθιού. Οικογενειάρχης που ιεραρχεί σωστά τις προτεραιότητές του. Κάνει τα πάντα για τη γυναίκα και το παιδί του. Με κέρδισε από τη πρώτη στιγμή. Με τη δύναμή του, την ωριμότητά του. Τις πρώτες ημέρες της γνωριμίας μας έλεγα «είναι πολύ καλός για να είναι αληθινός». Και όμως έτσι είναι.

Τον πρώτο καιρό η διαφορά ηλικίας που έχετε σας προβλημάτισε καθόλου;

Ε.Π. Δεν με προβλημάτισε ούτε μια στιγμή. Βλέπεις ανθρώπους που προσπαθούν να ζήσουν έστω και ένα μικρό χρονικό διάστημα πραγματικά ευτυχισμένοι. Όλοι προσπαθούμε να βρούμε έστω και μια στιγμή ευτυχίας. Κατάφερα να βρω τη γυναίκα της ζωής μου και γνώρισα την ευτυχία, οπότε όλα τα υπόλοιπα δεν έχουν καμία σημασία.

Ε.Χ. Πέρασε από το μυαλό μου μόνο τη στιγμή που τον γνώρισα και ρώτησα την ηλικία του. Πολύ γρήγορα διαπίστωσα πως έχει ωριμότητα που δεν έχω συναντήσει σε μεγαλύτερη ηλικίας ανθρώπους. Οπότε και δεν το ξανασκέφτηκα.

Υπήρχε στην αρχή της γνωριμίας σας κάποια αμήχανη ή αστεία στιγμή;

Ε.Χ. Για εμένα ήταν το θέμα με το πρόσθετο μέλος. Όταν ακόμη δεν τον είχα γνωρίσει καλά, δεν είχα καταλάβει πόσο ακομπλεξάριστος είναι με αυτό το θέμα και πόσο δεν επηρεάζει καθόλου την καθημερινότητά του. Ήμουν λίγο μαγκωμένη στο να προσέξω τι να πω. Ή να προτείνω το πού θα πάμε. Μετά κάναμε βέβαια πλάκα, σε σημείο να του λέω «θα σου βάλω τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι.

Ε.Π. Γυρνάμε πολλές φορές στο σπίτι κουρασμένοι, λέμε «μας έχουν κοπεί τα πόδια από την κούραση» και γελάμε.

Στα πλάνα σας είναι ένα δεύτερο παιδάκι;

Ε.Π. Αυτή τη στιγμή όχι. Είμαστε απόλυτα συνειδητοποιημένοι για το παιδάκι μας. Όμως τώρα θέλουμε να βρούμε λίγο τις ισορροπίες μας και να ζήσουμε τη χαρά του πρώτου παιδιού. Θα το συζητήσουμε αργότερα. όχι, τώρα δεν είναι στα σχέδια μας.