Ελένη Χατζίδου: «Πήγα σε ψυχίατρο, έπαιρνα χάπια για έξι μήνες»

Δημοσιεύθηκε: 29 Δεκεμβρίου 2019 16:56
Ελένη Χατζίδου: «Πήγα σε ψυχίατρο, έπαιρνα χάπια για έξι μήνες»

Την Ελένη Χατζίδου φιλοξένησε ο Γιώργος Λιάγκας στο «Μεσημέρι» Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για τις κρίσεις πανικού που πάθαινε πάνω στην σκηνή, αλλά και εξήγησε και πώς τις αντιμετώπισε.
«Εγώ πάθαινα κρίσεις πανικού. Είναι κάτι που το έχω μοιραστεί με κόσμο και μάλιστα με ρωτάνε πράγματα και μου αρέσει πολύ αν μπορώ να βοηθήσω κάποιον, βέβαια κάθε περίπτωση είναι διαφορετική.
Την πρώτη φορά που έπαθα κρίση πανικού ήμουν πάνω στην σκηνή. Είπα «συγγνώμη» στον κόσμο και έφυγα. Ήρθε ο Κωνσταντίνος Αργυρός που δουλεύαμε τότε μαζί και μου είπε “μην αγχώνεσαι, είναι κρίση πανικού”.
Πήγα σε όλους τους γιατρούς, σε ενδοκρινολόγο, σε παθολόγο, σε πνευμονολόγο και όλοι μου είπαν να πάω σε ψυχολόγο. Στην αρχή πήγα σε ψυχίατρο γιατί έπρεπε να γίνει κάτι άμεσα. Πήρα χάπια για έξι μήνες και δεν άντεχα, δεν μπορούσα να ζήσω. Ήταν σαν να ήμουν σε καταστολή με τα χάπια.
Μετά πήγα σε ομοιοπαθητικό κι έκανα θεραπεία και τελείωσε. Αλλά τον “μάστορά” μου τον βρήκα στον Ετεοκλή, είναι ο… ψυχολόγος μου. Του λέω τα πάντα», είπε η Ελένη Χατζίδου.