Ελένη Χατζίδου: Τι είπε για την περιπέτεια υγείας της κόρης της

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

29 Νοεμβρίου 2022 10:35

Η Ελένη Χατζίδου μίλησε για την περιπέτεια υγείας της κόρης της, Μελίτας Δήμητρας και έκανε γνωστό πως όλα είναι καλά.

Η τραγουδίστρια Ελένη Χατζίδου είχε αποκαλύψει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι την Κυριακή η κόρη της βρέθηκε στο νοσοκομείο και έκανε εξετάσεις.

Το πρωί της Τρίτης, αναφέρθηκε στο θέμα μέσα από την εκπομπή «[email protected]».

«Έχω πάρει πολλά μηνύματα για το Μελιτάκι. Ανησυχήσατε γιατί ήμασταν στο νοσοκομείο. Περάσαμε κάτι με την υγεία της, υπήρξε ένα συμβάν. Πήγαμε στο νοσοκομείο, το ψάξαμε.

Είναι όλα καλά και φυσιολογικά. Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον και την αγάπη. Να απευθυνόμαστε σε γιατρό», τόνισε η Χατζίδου.

Υπενθυμίζεται πως η Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου βίωσαν μία δυσάρεστη εμπειρία την Κυριακή καθώς η κόρη τους βρέθηκε στο νοσοκομείο.

Η γνωστή τραγουδίστρια δημοσίευσε φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από το ιατρικό κέντρο, όπου η κόρη της Μελίτα υποβλήθηκε σε εξετάσεις.

Πολλοί από τους followers της έσπευσαν να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους και τις ευχές τους για περαστικά στο παιδί.

Η Χατζίδου λίγο αργότερα έγραψε στα Instagram Stories της: «Σας ευχαριστούμε για το τόσο μεγάλο ενδιαφέρον για τη Μελίτα μας. Είναι όλα φυσιολογικά αλλά συνεχίζουμε τις εξετάσεις.

Όταν όλα τελειώσουν θα σας μιλήσω για το τι έγινε ακριβώς. Προς το παρόν όλα καλά με πολύ παιχνίδι».

Η Χατζίδου και ο Παύλου έγιναν γονείς πριν από τρία χρόνια όταν ήρθε στον κόσμο η κόρη τους, Μελίτα Δήμητρα.

Στις αρχές Σεπτεμβρίου, η μικρή τους είχε τα γενέθλιά της και οι παρουσιαστές Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου ετοίμασαν πάρτι για να γιορτάσουν την ξεχωριστή αυτή ημέρα.

Το θέμα του ήταν τα -αγαπημένα σε όλα τα παιδιά- στρουμφάκια.

Οι οικοδεσπότες της εκπομπής «[email protected]» μοιράστηκαν φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Χατζίδου προχώρησε σε δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. «Αχ το Μελιτάκι μας έγινε τριών. Όλα ήταν υπέροχα! Και του χρόνου με υγεία!», έγραψε η τραγουδίστρια στη λεζάντα της ανάρτησής της.