Ελένη Δήμου: «Ο σύζυγός μου ήταν εκεί πάντα για να κάνει τα όνειρα μου πραγματικότητα»

16 Φεβρουαρίου 2022 09:40

Ελένη Δήμου: «Ο σύζυγός μου ήταν εκεί πάντα για να κάνει τα όνειρα μου πραγματικότητα»

Η Ελένη Δήμου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Αυτός κι ο άλλος στην ΕΡΤ και μίλησε για την πρόσφατη περιπέτειά της με τον κορονοϊό και την απόφασή της να συμμετάσχει στο J2US. Παρά το γεγονός ότι είναι αντίθετη στα ριάλιτι και στα talent show.

Ελένη Δήμου: «Ο σύζυγός μου ήταν εκεί πάντα για να κάνει τα όνειρα μου πραγματικότητα».

Εξομολογήθηκε ποιο από τα δεκάδες τραγούδια που έχει πει κατά καιρούς την εκφράζει περισσότερο. Για την αγάπη της στην αφρικανική μουσική και ότι τραγούδησε το πρώτο ραπ κομμάτι στην Ελλάδα το 1989.

Ακόμη, η μεγάλη ερμηνεύτρια μίλησε για τον άνδρα της, τον μουσικό παραγωγό και ηχολήπτη Άκη Γκολφίδη. Είπε χαρακτηριστικά ότι «έχει κλείσει θέση στον παράδεισο». Επίσης αναφέρθηκε και  στον μονάκριβο γιο τους, ενώ αποκάλυψε ποιο τραγούδι αφιερώνει στον καθένα τους.

«Ο σύζυγός μου είναι σπουδαίος άνθρωπος, ο Άκης έχει ένα καταπληκτικό επίπεδο. Τον θαυμάζω. Ο Άκης είναι ένας άγγελος στη Γη! Μόνο το ότι έχει παντρευτεί εμένα έχει κλείσει θέση στον παράδεισο! Το έχω δηλώσει και στον γιο μου, αν ο πατέρας του πάθει κάτι θα χάσει δύο ανθρώπους. Είμαι αποφασισμένη.

Ήταν εκεί πάντα για να κάνει τα όνειρα μου πραγματικότητα. Μπορεί να μην είχα τη δύναμη να χτυπήσω το χέρι στο τραπέζι της δισκογραφικής εταιρίας, αυτό έκανε ο Άκης. Ο Άκης έβγαλε αυτό που ήθελα και αυτό που ήμουν. Περάσαμε κάποιες δυσκολίες, πέσαμε έξω σε κάποιες κινήσεις, οικονομικά και εκεί φάνηκε η αγάπη του ενός για τον άλλον»

Πως αποφάσισε να πάρει μέρος στο J2US

«Η οικογένεια μου το πήρε περίεργα. Ο σύζυγός μου με ρώτησε αν το σκέφτομαι και ήθελα και δεν ήθελα.Βασική μου προϋπόθεση για να δεχτώ την πρόταση του J2Us ήταν να έχω να παιδί που έστω να τραγουδάει να μην “α α α”. Μου έφεραν τρία παιδιά να ακούσω και έτσι διάλεξα τον Μαρίνο Κόνσολο. Με τον Μαρίνο σε κάθε μας εμφάνιση παίζαμε ρόλους. Το φιλί ήταν αυθόρμητο, εμένα δεν με ενόχλησε, δεν κατάλαβα γιατί εκνευρίστηκε ο κόσμος».