Ελένη Φωτοπούλου: «Με την Ελένη Μενεγάκη είχα περάσει μάλλον τα πιο όμορφα χρόνια στη δουλειά»

15 Δεκεμβρίου 2021 19:15

Ελένη Φωτοπούλου: «Με την Ελένη Μενεγάκη είχα περάσει μάλλον τα πιο όμορφα χρόνια στη δουλειά»

Η Ελένη Φωτοπούλου, μίλησε στην κάμερα του Mega Καλημέρα για την παρεξήγησή της με την Ελένη Μενεγάκη, τη σχέση με τα παιδιά της, τον Άκη Παυλόπουλο αλλά και τη ζωή μακριά από την τηλεόραση.

Ελένη Φωτοπούλου: «Με την Ελένη Μενεγάκη είχα περάσει μάλλον τα πιο όμορφα χρόνια στη δουλειά».

«Η μετάβαση ήταν απότομη γιατί η αποχώρησή μου από την τηλεόραση δεν ήταν συνειδητή επιλογή. Συνειδητή ήταν επιλογή να μην επιστρέψω αμέσως για να κάνω άλλα πράγματα», είπε αρχικά.

«Ήταν κακή συγκυρία»

Για την κόντρα που είχε στο παρελθόν με την Ελένη Μενεγάκη, με την οποία συνεργαζόταν, είπε: «Με την Ελένη είχα περάσει μάλλον τα πιο όμορφα χρόνια στη δουλειά. Η συνεργασία μας έληξε άδοξα έχει να κάνει αυτό με δικούς μου κακούς χειρισμούς, με την κακή συγκυρία».

«Όταν είσαι ένα νέο κορίτσι το γιγαντώνεις όλο αυτό στο μυαλό σου. Χειρίστηκα κάποια πράγματα λάθος. Έγινε ένα περιστατικό που το μεγαλοποίησα και πάντα σκεφτόμουν ότι δεν έπρεπε να το χειριστώ έτσι. Με την Ελένη συναντηθήκαμε και μιλήσαμε για όσα συνέβησαν τότε», πρόσθεσε.

Για τον σύντροφό της, Άκη Παυλόπουλο, δήλωσε

«Πάρα πολύ καλός άνθρωπος, με γενναιοδωρία ψυχής, υπομονετικός, χαμογελαστός ακόμα κι όταν εγώ έχω την αίσθηση ότι όλα καταρρέουν εκείνος έχει πάντα ένα χαμόγελο», είπε σχετικά.