Ελένη Φουρέιρα – Αλμπέρτο Μποτία: Κρίση στην σχέση τους;

Δημοσιεύθηκε: 9 Δεκεμβρίου 2019 12:18
Ελένη Φουρέιρα - Αλμπέρτο Μποτία: Κρίση στην σχέση τους;

Μια δυνατή αγάπη, που έχει καταφέρει να ξεπεράσει πολλά εμπόδια, φαίνεται πως κλονίζεται αυτό το διάστημα. Ο λόγος για την τρυφερή σχέση της Ελένης Φουρέιρα και του Αλμπέρτο Μποτία, που όπως όλα δείχνουν έχει εξελιχθεί σε «θρίλερ», αφού για πρώτη φορά το ζευγάρι έρχεται αντιμέτωπο με σοβαρά προβλήματα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real News, γκρίζα σύννεφα έχουν επισκιάσει την ευτυχία του ποδοσφαιριστή και της εκρηκτικής τραγουδίστριας και δεν είναι λίγοι εκείνοι που μιλούν για οριστικό χωρισμό.
Αιτία φαίνεται πως αποτελεί το φορτωμένο επαγγελματικό πρόγραμμα και των δύο -και μάλιστα σε διαφορετικές χώρες- που δεν τους αφήνει πολλά περιθώρια να ζήσουν τον έρωτά τους με τον τρόπο που επιθυμούν. Αντιθέτως, μέρα με την ημέρα το μεταξύ τους χάσμα γίνεται ολοένα και πιο αγεφύρωτο.
Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον της Ελένης Φουρέιρα, η απόσταση έχει δημιουργήσει σοβαρούς τριγμούς στη σχέση τους. Η εκρηκτική τραγουδίστρια και κριτής του «The Final Four», που έζησε την απόλυτη αναγνώριση μετά την Eurovision 2018, πορεύεται με σταθερά βήματα στο εξωτερικό, εξελίσσοντας την καριέρα της σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Φουρ
Όπως έχει δηλώσει η ίδια στο παρελθόν, ανάμεσα στην σχέση και στην καριέρα επιλέγει το δεύτερο… «Σε αυτή τη φάση της ζωής μου, η σχέση μου δεν λειτουργεί ανασταλτικά στο να κλείσω μια δουλειά. Προτεραιότητα έχει η καριέρα μου». Πάντως στα τρία χρόνια που είναι μαζί, έχουν υπερβεί εαυτούς και έχουν εκμηδενίσει τις χιλιομετρικές αποστάσεις προκείμενου να βρίσκονται έστω και για λίγες ώρες. Το ταξίδι αστραπή του Αλμπέρτο Μποτία στην Ελλάδα στις αρχές του περασμένου μήνα είχε ως στόχο να βρεθούν και να μιλήσουν σοβαρά για το μέλλον αυτής της σχέσης. Και παρά το γεγονός ότι έχουν βιώσει έναν μεγάλο έρωτα, για πρώτη φορά οι δυο τους μοιάζουν να βρίσκονται σε αδιέξοδο…