Ελένη Φουρέιρα: «Δεν την χωράει ο ανθρώπινος νους τόση βαναυσότητα»

31 Μαρτίου 2022 16:30

Ελένη Φουρέιρα: «Δεν την χωράει ο ανθρώπινος νους τόση βαναυσότητα»

Η υπόθεση της Πάτρας έχει συγκλονίσει όλο το πανελλήνιο. Η Ελένη Φουρέιρα θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα μέσω του Instagram της.

Ελένη Φουρέιρα: «Δεν την χωράει ο ανθρώπινος νους τόση βαναυσότητα»

Η Ελένη Φουρέιρα, παρακολουθώντας συγκλονισμένη τις εξελίξεις με την υπόθεση της Πάτρας έγραψε ένα μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Την ίδια ώρα που εκατομμύρια ζευγάρια παλεύουν με την υπογονιμότητα, χιλιάδες γυναίκες προβαίνουν σε εξωσωματικές και εκατοντάδες άτομα της LGBTQ+ που θέλουν να γίνουν γονείς δεν έχουν καν πρόσβαση στο σύστημα υιοθεσιών, μια μητέρα δολοφονεί το ίδιο της το παιδάκι και προβάλλει τη μνήμη του παίζοντας θέατρο για μήνες!!! – ενώ το ενδεχόμενο να ευθύνεται και για το θάνατο των άλλων της δυο παιδιών εκ των οποίων και ενός βρέφους είναι το επικρατέστερο σενάριο! Δεν την χωράει ο ανθρώπινος νους τόση βαναυσότητα».

Ελένη Μενεγάκη για υπόθεση Πάτρας: «Το έγκλημα των εγκλημάτων»

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας. Καθώς η Ρούλα Πισπιρίγκου κατηγορείται για τον θάνατο της κόρη της Τζωρτίνας και σήμερα συνελήφθη και οδηγήθηκε στη ανακρίτρια. Να τονίσουμε, ότι η μητέρα των τριών κοριτσιών πήρε προθεσμία και θα απολογηθεί τη Δευτέρα.

Η Ελένη Μενεγάκη πήρε θέση για το θέμα – όπως και άλλες παρουσιάστριες – και είπε στην εκπομπή της τα εξής:

«Πιστεύω ότι γενικότερα όλοι οι άνθρωποι που ζούμε σε αυτή τη χώρα παρακολουθούμε από χθες τις εξελίξεις, αυτό που μάλλον κανείς μας δεν θα ήθελε να πιστέψει.

Αυτό που το βλέπαμε να έρχεται αλλά λέγαμε μάλλον κάτι δεν καταλαβαίνουμε σωστά… Μιλάω για τα τρία παιδάκια που πέθαναν στην Πάτρα, την ιστορία που παρακολουθούμε όλοι, όλες αυτές τις μέρες».

«Σοκ για την κοινή γνώμη, σοκ για όλους μας. Το έγκλημα των εγκλημάτων ακούω από το πρωί να συζητιέται παντού».