Ελένη Φουρέιρα: Η απίστευτη εμπειρία που έζησε στο Los Angeles!

19 Φεβρουαρίου 2020 16:56

Φουρειρ

Η Ελένη Φουρέιρα συνεχίζει να ζει νέες και ξεχωριστές εμπειρίες στο ταξίδι της στο Los Angeles! Η εκρηκτική τραγουδίστρια βρίσκεται τον τελευταίο μήνα στο Hollywood, κάνοντας ακόμη ένα διεθνές άνοιγμα στην καριέρα της, αυτή τη φορά στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Η Ελένη Φουρέιρα κάνει επαφές με Αμερικανούς παραγωγούς και studio sessions, ενώ στον ελεύθερό της χρόνο απολαμβάνει τις ομορφιές της αμερικάνικης μεγαλούπολης και διασκεδάζει με φιλικά της πρόσωπα.
Μάλιστα, η εκρηκτική performer είχε την μοναδική ευκαιρία να παρευρεθεί στο πάρτι του Έλτον Τζον για τα Όσκαρ, κάνοντας μια άκρως σέξι εμφάνιση, φορώντας δημιουργία της Celia Kritharioti. Όταν δεν τρέχει σε επαγγελματικά ραντεβού, η Ελένη κάνει βόλτες στο Los Angeles ή φοράει το μαγιό της και απολαμβάνει δροσερές βουτιές στην πισίνα του ξενοδοχείου της.
Το Σαββατοκύριακο, όμως, η δημοφιλής τραγουδίστρια έζησε μια μοναδική εμπειρία, μαζί με τους φίλους της αλλά και τον co-founder και CEO της δισκογραφικής της, Panik Records, Γιώργο Αρσενάκο. Η Ελένη Φουρέιρα «μπήκε» κυριολεκτικά στον κόσμο της Britney Spears, καθώς βρέθηκε σε ένα μέρος, το οποίο ονομάζεται «The Zone: The Britney Spears Experience». Στο συγκεκριμένο project, υπάρχουν δέκα διαφορετικά δωμάτια, ένα από κάθε iconic video clip της διάσημης ποπ σταρ. Σκοπός της συγκεκριμένης εμπειρίας είναι να ζήσει κάποιος σαν να βρίσκεται μέσα σε κάποιο βίντεο της πριγκίπισσας της ποπ!
Δες στιγμιότυπα:

Φουρειρ