Ελένη Φουρέιρα: «Μου είχε ξαναγίνει πρόταση να παρουσιάσω. Δεν το έκανα γιατί είχα πάρα πολλές δουλειές» (βίντεο)

Δημοσιεύθηκε: 19 Μαρτίου 2021 17:15
Ελένη Φουρέιρα: «Μου είχε ξαναγίνει πρόταση να παρουσιάσω. Δεν το έκανα γιατί είχα πάρα πολλές δουλειές» (βίντεο)

Η Ελένη Φουρέιρα βρέθηκε καλεσμένη του Νίκου Μουτσινά στο Καλό Μεσημεράκι  και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην εμπειρία της ως παρουσιάστρια του “House of Fame”. Είπε και για την τηλεοπτική πρόταση που της έγινε στο παρελθόν και την αρνήθηκε.

«Είναι πολύ δύσκολο. Στο τρίτο live ένιωσα πιο καλά από ποτέ και θεωρώ ότι όσο περνάει ο καιρός νιώθω ακόμα και καλύτερα. Αποκτάς εμπειρία. Η αλήθεια είναι ότι οι άλλοι πιστεύουν περισσότερο, από ότι εγώ στον εαυτό μου. Μου είχε ξαναγίνει πρόταση να παρουσιάσω. Δεν το έκανα γιατί είχα πάρα πολλές δουλειές, η βασική μου δουλειά είναι το τραγούδι και δεν προλάβαινα με τίποτα, οπότε είχα πει όχι.

Σε αυτή τη φάση της καριέρας μου και της ζωής μου, η δουλειά μας είναι λίγο…Όταν μου έγινε αυτή η πρόταση μου άρεσε πάρα πολύ το project. Είναι μουσικό project, είναι νέα τα παιδιά. Όταν μου έγινε η πρόταση, ο Γιώργος Αρσενάκος μου είπε ότι θα είμαι πάρα πολύ καλή, εγώ απάντησα ότι θα γίνω ρεζίλι. Είναι live δεν είναι γραμμένο», είπε μεταξύ άλλων η Ελένη Φουρέιρα.

Στη συνέχεια, ο Νίκος Μουτσινάς θέλησε να δώσει στην Ελένη Φουρέιρα μια συμβουλή για το τηλεοπτικό της ξεκίνημα: «Για να μπορέσεις να πετύχεις στην τηλεόραση, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να είσαι ο εαυτός σου και η προσωπικότητά σου».