ΕΛΕΝΗ ΦΟΥΡΕΙΡΑ x EVANGELIA : “PERDER CONTROL”

8 Απριλίου 2022 23:23

Η Ελένη Φουρέιρα, η «εκρηκτική» performer με τις αλλεπάλληλες επιτυχίες που έχει κατακτήσει όλη την Ευρώπη και η Evangelia, η ταλαντούχα Ελληνοαμερικανίδα τραγουδίστρια και στιχουργός που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει, μεταφέρουν, για ακόμα μία φορά, όλο τον αισθησιασμό τους μέσω του «Perder Control».

Το «Fotia», που έχει γραφτεί από την Evangelia, τον αποκλειστικό της παραγωγό Jay Stolar (Selena Gomez, Demi Lovato) και τον Ελληνογερμανό παραγωγό Alexis Troy, συναντά τους Daniel González Sobrino και Daniela Blau για να δημιουργηθεί η νέα version με τον ισπανικό στίχο.

Τα ισπανόφωνα τραγούδια δεν είναι κάτι ξένο για την Ελένη Φουρέιρα, καθώς έχει ερμηνεύσει ξανά τραγούδια σε αυτή τη γλώσσα, όπως το «Fuego» και το «El Ritmo Psicodélico», γνωρίζοντας τεράστια επιτυχία, ενώ αποτελεί μία από τις αγαπημένες διεθνείς arists των Ισπανών, με το «Fuego» να γίνεται πλατινένιο και την ίδια να κάνει δεκάδες sold out εμφανίσεις στην Ισπανία.

Η ελληνική έκδοση του «Fotia» αποτέλεσε το theme song του MadWalk 2021 by Serkova Crystal Pure και παρουσιάστηκε από την Ελένη Φουρέρια και την Evangelia σ’ ένα μοναδικό opening act που έκλεψε τις εντυπώσεις. Το τραγούδι αγαπήθηκε αμέσως από το κοινό και βρέθηκε στις πρώτες θέσεις των digital charts και στο Top 5 του Airplay Chart, ενώ παραμένει σταθερά στις τάσεις του Tik Tok. Tο vizualizer video έγινε #1 trend στο YouTube, μετρώντας περισσότερα από 6,5 εκατομμύρια views, τη στιγμή που το επίσημο music video του έχει ξεπεράσει τις 1,3 εκατομμύρια προβολές μέχρι σήμερα.