Ελένη Φουρέιρα: Υποδύεται την Αλίκη Βουγιουκλάκη στο TikTok και γίνεται viral

Συντάκτης: Newsroom

10 Ιουλίου 2022 13:55

Ελένη Φουρέιρα: Υποδύεται την Αλίκη Βουγιουκλάκη στο TikTok και γίνεται viral

Η Ελένη Φουρέιρα μπορεί να τα έσπασε χθες το βράδυ στον γάμο της Κόνι Μεταξά και του Μάριου Καπότση, αλλά δεν έμεινε μόνο σε αυτό

Η Ελένη Φουρέιρα βρέθηκε στην Κρήτη για τον γάμο της καλής της φίλης μαζί με τον σύντροφό της Αλμπέρτο Μποτία. Εκεί ήταν και ο συνήθης ύποπτος. Ο κολλητός της Πέτρος Τσαπαρδώνης. Ο οποίος συνηθίζει να μοιράζεται χιουμοριστικά βίντεο στο TikTok.

Οπότε οι δύο φίλοι δεν έχασαν χρόνο και λίγο πριν να πάνε στην εκκλησία για το μυστήριο, έφτιαξαν ένα βίντεο που έγινε viral μέσα σε λίγη μόνο ώρα και κοντεύει να φτάσει τα 500.000 views.

Κρήτη λοιπόν, καλή διάθεση, γερή δόση χιούμορ και μεταμορφώθηκαν σε Αλίκη Βουγιουκλάκη και Δημήτρη Παπαμιχαήλ. Στην αξέχαστη σκηνή του χορού από την ταινία «Η νεράιδα και το παλικάρι».

Οι δυο τους διασκέδασαν πολύ με το αποτέλεσμα του βίντεο. Ενώ στη συνέχεια ήταν παρόντες στον γάμο των φίλων τους μαζί με πολλούς άλλους επώνυμους και τους συγγενείς του ζευγαριού.

@iamfoureira

😂 @Petros Tsapardonis #fy

♬ Neraida Kai palikari – Eugene Tak

Η Ελένη Φουρέιρα πρόσφατα μίλησε στο περιοδικό Esquire για τον σύντροφό της και τη σχέση τους

Έχεις δηλώσει, κατά το πρόσφατο παρελθόν, πως είσαι πολύ ερωτευμένη με τον σύντροφό σου. Σε μία εποχή όπου ακούμε και βιώνουμε διάφορα και οι ανθρώπινες σχέσεις έχουν γίνει περίπλοκες έως και δύσκολες, τι είναι εκείνο που κάνει μία γυναίκα σήμερα να πλησιάσει, να ερωτευτεί και να εκτιμήσει πραγματικά έναν άντρα;

Όλα είναι σχετικά. Δεν μπορώ να σου πω για τις άλλες γυναίκες –τα «θέλω» του κάθε ανθρώπου είναι διαφορετικά–, αλλά σίγουρα μπορώ να σου πω για εμένα. Εμένα προσωπικά, μου αρέσει η σταθερότητα που προσφέρει ένας άνθρωπος, κυρίως σαν προσωπικότητα. Ο δικός μου σύντροφος το έχει αυτό, σε τεράστιο βαθμό. Είναι σταθερός στις επιθυμίες του και σε εκείνα που καθορίζουν την καθημερινότητά του. Αυτό είναι πολύ σημαντικό, ειδικά όσο περνούν τα χρόνια. Σπάνια γίνεται να είσαι το ίδιο ερωτευμένος όπως τον πρώτο καιρό
Όμως, μετά μπαίνουν κάποιες βάσεις που σε κάνουν να αγαπάς έναν άνθρωπο, αρκεί να βρεις εκείνον που σου κάνει. Για εμένα, είναι πολύ βασικό να υπάρχει ηρεμία. Όλα εξαρτώνται, βέβαια, και από τη φάση που βρίσκεται ο καθένας στη ζωή του. Γενικά, πρέπει να ξέρεις τι θέλεις στη ζωή σου.