Ελένη Γερασιμίδου: Η σπόντα για τη σειρά του Καπουτζίδη – «Κάποιος προφανώς δεν με ήθελε»

20 Απριλίου 2022 16:16

Ελένη Γερασιμίδου: Η σπόντα για τη σειρά του Καπουτζίδη - «Κάποιος προφανώς δεν με ήθελε»

H Ελένη Γερασιμίδου μίλησε στο Λοιπόν και «πέταξε» τα καρφιά της για την συνεργασία με τον Γιώργο Καπουτζίδη, που τελικά δεν πραγματοποιήθηκε.

Ελένη Γερασιμίδου: Η σπόντα για τη σειρά του Καπουτζίδη – «Κάποιος προφανώς δεν με ήθελε»

Τηλεοπτικά έχετε κάποια σχέδια;

Ολοκλήρωσα τα γυρίσματα για τη σειρά του ALPHA «Νεοκλασικά» και αρχίζω γυρίσματα για τη νέα ταινία του Χούρσογλου, όπου έχω ένα μικρό, αλλά πολύ ωραίο ρόλο.

Με το θέμα που προέκυψε με τον Γιώργο Καπουτζίδη και τη νέα του σειρά, στενοχωρηθήκατε πολύ…

Ναι στενοχωρήθηκα πάρα πολύ με αυτό που έγινε με τον Γιώργο Καπουτζίδη. Έγινε χωρίς να έχω κάνει τίποτα. Πρώτη φορά με έδιωξαν από δουλειά. Κάποιος προφανώς δεν με ήθελε σε αυτή τη σειρά.

Την αδερφούλα σας, Νατάσα Γερασιμίδου, που έχει φύγει από τη ζωή, την σκέφτεστε κάθε μέρα;

Κάθε μέρα. Συνέχεια είναι εδώ. Όλοι εδώ είναι. Δεν μου έχει μείνει και κανένας από την πρώτη μου οικογένεια… Ωστόσο είναι εδώ, γελάμε, κλαίμε… Όλα τα κάνουμε μαζί με έναν τρόπο.

Ελένη Γερασιμίδου: Και νέα επίθεση στην Ιωάννα Μαλέσκου “Ή είσαι έξυπνος ή δεν είσαι”

Η Ελένη Γερασιμίδου μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Mega και αναφέρθηκε στον θάνατο του Πάνου νάτση αλλά και το περιστατικό με την Ιωάννα Mαλέσκου ούτε τον Τάσο Χαλκιά.

«Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ για τον θάνατο του Πάνου Νάτση. Είχαμε συναντηθεί, είχαμε κάνει δυο πρόβες μαζί όταν ήταν να παίξω και εγώ στις Σέρρες. Δεν τον ξαναείδα αλλά πραγματικά λυπήθηκα πάρα πολύ. Σαν να ήταν παιδί μου.

Θεωρώ ότι πολλές εκπομπές δεν ξέρουν. Δεν έχω τίποτα με την κοπέλα, ούτε την ξέρω.

Έναν συνάδελφο μου σπουδαίο, όπως είναι ο Τάσος Χαλκιάς, τον προσβάλλουν. Γιατί τον προσέβαλε. Και ξαναλέω πως δεν την κρίνω, δεν έχω τίποτα μαζί της, κρίνω όμως την όλη ιστορία. Οι έξυπνοι άνθρωποι δεν προβάλλουν εξυπνάδα. Ή είσαι έξυπνος ή δεν είσαι. Εγώ δεν θα πήγαινα καλεσμένη σε αυτή την εκπομπή».