Ελένη Γερασιμίδου: Συγκλονίζουν τα λόγια της για την Νατάσα Μανίσαλη

24 Απριλίου 2022 12:00

Ξεσπά η Ελένη Γερασιμίδου: «Στο τέλος δεν θα τρώμε, θα πληρώνουμε μόνο το ρεύμα»

Η Ελένη Γερασιμίδου μίλησε με λόγια συγκίνησης και αγάπης για τις απώλειες που την έχουν στιγματίσει τα τελευταία χρόνια.

Ελένη Γερασιμίδου: Συγκλονίζουν τα λόγια της για τη Νατάσα Γερασιμίδου και τη Νατάσα Μανίσαλη.

Η Ελένη Γερασιμίδου παραχώρησε συνέντευξη σε κυριακάτικη εφημερίδα και μίλησε από καρδιάς για την απώλεια της αγαπημένης της φιλης και συνάδελφου, Νατάσας Μανίσαλη που έφυγε πριν από λίγα χρόνια από τη ζωή νικημένη από τον καρκίνο.

«Ήταν πάντα μαζί μας στο θέατρο. Όταν παίζαμε, ήταν είτε σε κάποια αγκαλιά φίλου η συγγενή, αλλά και ξένων ανθρώπων και τους έλεγε, ”σσσς γιατί μιλάει ο μπαμπάς μου”. Ωστόσο, δεν μας είχε πει από μικρή ότι ήθελε να γίνει ηθοποιός, αλλά σε πιο μεγάλη ηλικία».

Θέλω πάρα πολύ να αποκτήσω εγγονάκι. Ανυπομονώ να γίνω γιαγιά. Αλλά δεν την ζορίζω, όποτε το θελήσει εκείνη. Είναι φρεσκοπαντρεμένη τώρα, έκανε με τον γαμπρό μου, ο οποίος είναι Παλαιστίνιος, σύμφωνο συμβίωσης. Είναι πολύ καλός και είμαι κι εγώ καλή πεθερά».

Η Ελένη Γερασιμίδου αναφέρθηκε και στην απώλεια της Νατάσας Μανίσαλη που έφυγε νικημένη από τον καρκίνο: «Κάθε μέρα. Συνέχεια είναι εδώ. Όλοι εδώ είναι. Δεν μου έχει μείνει και κανένας από την πρώτη μου οικογένεια. Ωστόσο είναι εδώ, γελάμε, κλαίμε. Όλα τα κάνουμε μαζί με έναν τρόπο».