Ελένη Καρακάση – Άγριες Μέλισσες: «Δεν μου έχει γίνει πρόταση για την τρίτη χρονιά»

Δημοσιεύθηκε: 12 Απριλίου 2021 20:15
Ελένη Καρακάση - Άγριες Μέλισσες: «Δεν μου έχει γίνει πρόταση για την τρίτη χρονιά»

Η ηθοποιός Ελένη Καρακάση μιλά για τον ρόλο της στις Άγριες Μέλισσες

Ελένη Καρακάση: η Ρίζω από την δημοφιλή σειρά Άγριες Μέλισσες μίλησε για τον χαρακτήρα της ηρωίδας της και το μέλλον της.

Μετά από ενάμιση χρόνο που έχεις μπει στην ψυχολογία αυτής της γυναίκας, τι έχεις αγαπήσει σε εκείνη;

Η Ρίζω είναι ένας άνθρωπος που καταπιάνεται με τα πάντα. Δεν κολλά μπροστά-σε τίποτα. Ακόμα και στην προοπτική του να κάνουν ένα συνεταιρισμό οι γυναίκες. Στηρίζει, βοηθά μέχρι τελευταία στιγμή τα κορίτσια. Παρόλο που αγαπά το κουσκούς, όταν χρειάζεται να κρατήσει το στόμα της κλειστό, δεν πρόκειται να το ανοίξει ακόμα και φάλαγγα να της κάνουν! Ξέρει πότε πρέπει να μιλήσει και πότε όχι και το έχει αποδείξει. Αγαπά βαθιά τους ανθρώπους.

Θα πάρει θέση στον πόλεμο που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στις αδελφές Σταμίρη και στον Νικηφόρο αναφορικά με την κηδεμονία του Σέργιου;

Η Δρόσω ζητά από τον Φανούρη και τη Ρίζω, αν κληθούν από το δικαστήριο, να καταθέσουν. Αυτά που ξέρουν και εκείνη τη διαβεβαιώνει πως, αν χρειαστεί, θα πει την αλήθεια.

Η σειρά παίρνει παράταση για την επόμενη σεζόν.

Δεν μου έχει γίνει πρόταση για την τρίτη χρονιά, Θα είναι μεγάλη μου χαρά να είμαι στη σειρά, γιατί δεν μου αρέσει να αφήνω τα πράγματα. Με πολύ μεγάλη αγάπη θα συμμετείχα. Ό,τι αναλαμβάνω θέλω να κάνει τον κύκλο του, από την άλλη όμως, αν οι σεναριογράφοι νιώσουν ότι ο ρόλος έχει εξαντληθεί, θα το καταλάβω, είπε στο 7 μέρες Tv.

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT