Ελένη Καρακάση: «Έχουν δημιουργηθεί σχέσεις αγάπης στις Άγριες Μέλισσες»

26 Φεβρουαρίου 2022 19:15

Ελένη Καρακάση: «Έχουν δημιουργηθεί σχέσεις αγάπης στις Άγριες Μέλισσες»

Η Ελένη Καρακάση μίλησε για τα τελευταία γυρίσματα της σειράς Άγριες Μέλισσες και για το δέσιμο που έχει προκύψει με τους συμπρωταγωνιστές της.

Ελένη Καρακάση: «Έχουν δημιουργηθεί σχέσεις αγάπης στις Άγριες Μέλισσες».

Πως αισθάνεστε που ολοκληρώνονται φέτος οι «Άγριες Μέλισσες»;

Δεν το έχω νιώσει ακόμα γιατί περάσαμε και λίγο ζόρικα, επειδή σχεδόν όλοι αρρωστήσαμε από κορονοϊό. Ήρθε και ο χιονιάς, είχαμε κάποιες καθυστερήσεις και πιεστήκαμε όλοι πάρα πολύ οπότε δεν προλάβαμε να το σκεφτούμε. Τώρα, σιγά σιγά, αρχίζουμε όλοι να συνειδητοποιούμε πως όταν θα έρθει η ώρα να αποχαιρετιστούμε. Θα μας είναι πάρα πολύ δύσκολο. Ήταν πολύ έντονο όλο αυτό που ζήσαμε. Στην πρώτη καραντίνα, που σταματήσαμε για περίπου ενάμισι μήνα τα γυρίσματα. Εμείς δίναμε ραντεβού στα διάφορα μέσα δικτύωσης, καθημερινά στις 5 το απόγευμα, και μιλούσαμε και γελούσαμε. Μέχρι την ώρα που έβγαινε ο Τσιόδρας για να ανακοινώσει τα νέα του κορονοϊού. Δεθήκαμε πολύ.

Τι θα σας λείψει πιο πολύ;

Όλο το backstage και σκηνές όπου έχουμε γελάσει πολύ, σκηνές όπου έχουμε κλάψει. Πραγματικά, έχουν δημιουργηθεί σχέσεις αγάπης και όχι μόνο ανάμεσα στους ηθοποιούς. Αλλά και με το συνεργείο, γιατί είναι 12ωρα κάθε μέρα που έχουν ώρες αναμονής ανάμεσα στα γυρίσματα. Κι αν δεν έχεις καλή παρέα και δεν μπορείς να συνυπάρξεις με τους ανθρώπους, δεν περνούν εύκολα.