Ελένη Καστάνη: «Δεν το χωράει το μυαλό μου ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι στη φυλακή»

26 Νοεμβρίου 2021 16:30

Ελένη Καστάνη: «Δεν το χωράει το μυαλό μου ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι στη φυλακή»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Ελένη Καστάνη στην Κατερίνα Καινούργιου με αφορμή την συμμετοχή της στη θεατρική παράσταση “Κυρία Επιθεώρηση”.

Η ηθοποιός μίλησε για τον Άρη Σερβετάλη, τον Παύλο Χαϊκάλη και τον Πέτρο Φιλιππίδη, την κόντρα της με τη Σοφία Μουτίδου αλλά και την προσωπική της ζωή.

«Σέβομαι το ταλέντο του κυρίου Άρη Σερβετάλη, εγώ είμαι άλλης άποψης, αλλά εφόσον είχε ειδοποιήσει την επιχείρηση μπορούσε να γίνει μια αντικατάσταση.

Γιατί υπάρχει ένας νόμος στο θέατρο που λέει “ουδείς αναντικατάστατος”» σχολίασε η Ελένη Καστάνη για την απόφαση του Άρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από την παράσταση που πρωταγωνιστούσε.

Όσο για τον Παύλο Χαϊκάλη και τον Πέτρο Φιλιππίδη, η Ελένη Καστάνη είπε: «Με τον Παύλο Χαϊκάλη έχω παίξει πάρα πολλές φορές.

Δεν έχω επικοινωνήσει μαζί του. Άλλο πράγμα είναι αυτό που δε του συγχώρησα εγώ, που ασχολήθηκε με την πολιτική.

Τώρα αυτά όλα που λένε τα κορίτσια, δε ξέρω τι να πω… Εγώ με τον Παύλο είχε τέλεια συνεργασία, τι να λέω ψέματα; Δε μπορώ να πω και ψέματα.

Με τον Πέτρο Φιλιππίδη θεατρικά δεν έχω συνεργαστεί, μόνο τηλεοπτικά. Η συνεργασία μας ήταν τέλεια. Δε χωράει στο μυαλό μου ότι είναι στη φυλακή».

«Δεν γνωρίζαμε όλοι. Δεν τα ήξερα. Αν συνέβαινε σε μένα θα αντιδρούσα, ακόμα και σε κάποιον άλλο συνάδελφο, και τα νέα παιδιά θα τα βοηθούσα, δεν το συζητώ.

Τώρα τι θα έλεγα στον Πέτρο… Δε χωράει στο μυαλό μου ότι είναι μέσα στη φυλακή. Αυτός που θα μιλήσει είναι η δικαιοσύνη. Με στεναχωρούν όλα αυτά πάρα πολύ.

Δε θα σταθώ σε αυτά που έγιναν, θα δώσω μια ευχή στα νέα παιδιά, όταν αποκτήσουν εξουσία να μην κάνουν τα ίδια λάθη».

H Ελένη Καστάνη, όμως, μίλησε και για την δημόσια καταγγελία που είχε κάνει σε βάρος της η Σοφία Μουτίδου εξηγώντας τον λόγο που δεν κινήθηκε νομικά.

«Σε αυτό που έγινε με τη Σοφία Μουτίδου νομίζω ότι αντέδρασα με τον σωστό τρόπο. Κάποιοι μου λέγανε να πάω σε δικηγόρους, δικαστήρια…

Η απάντηση η δική μου ήταν ότι στα δικαστήρια και τους δικηγόρους τρέχουν αυτοί που έχουν κάνει κάτι. Αν δεν έχεις κάνει κάτι.

Και είσαι σίγουρος για τον εαυτό σου, αφήνεις τον χρόνο να έρθει και να αποδείξει αν είσαι ψεύτικος ή αληθινός. Ο χρόνος νομίζω απέδειξε. Δεν έχω να πω κάτι άλλο».