Ελένη Καστάνη: Ο απίστευτος τρόπος που ξεκίνησε η καριέρα της!

8 Μαΐου 2022 10:20

Η Ελένη Καστάνη μίλησε στην βραδινή εκπομπή της ΕΡΤ εκείνος και ο άλλος και αποκάλυψε πως ξεκίνησε με ένα τηλεφώνημα η καριέρα της στο θέατρο.

Η Ελένη Καστάνη μιλάτε στη βραδινή εκπομπή αποκάλυψε το πώς ένα τηλεφώνημα που δέχτηκε ξαφνικά στο σπίτι της ήταν η αφορμή για να ξεκινήσει μία μεγάλη πορεία στο θέατρο και την τηλεόραση.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στο γεγονός πως δεν θέλει η ίδια να χτυπάει πόρτες για να προτείνει τον εαυτό της σε ρόλους στο θέατρο και την τηλεόραση αλλά περιμένει να της τηλεφωνήσουν ως “κακομαθημένη” της δουλειάς.

«Ίσως είμαι κακομαθημένη στη δουλειά γιατί περιμένω πάντα κάποιον να μου τηλεφωνήσει. Ομολογώ πως το πρώτο τηλέφωνο της καριέρας μου, όμως, το έκανα εγώ! Εννοώ το τηλεφώνημα που μου άλλαξε την καριέρα και έπαιξα στην Αθήνα, πήρα εγώ τηλέφωνο τη συγχωρεμένη Σμαρούλα Γιούλη. Η οποία και έχει ανακαλύψει πάρα πολλά κωμικά ταλέντα, πολλούς ηθοποιούς της γενιάς μου και μεγαλύτερους από μένα.

Δεν είναι κακό να πάρει κανείς τηλέφωνο και να ζητήσει δουλειά, όμως είμαι κακομαθημένη και δεν το έχω κάνει! Έκανα όμως εκείνο το τρομερό τηλεφώνημα γιατί ήμουν πέντε χρόνια ηθοποιός και έπαιζα πάντα στα

?igshid=YmMyMTA2M2Y=”>ΔΗΠΕΘΕ

. Κάποια στιγμή ήμουν στην Κρήτη απογοητευμένη πως δεν μου κάθεται αυτή η δουλειά, είχα γνωρίσει και τον άντρα μου και είχα ερωτευτεί και σκεφτόμουν να σταματήσω τη δουλειά. Δέχομαι ένα τηλεφώνημα από τον Μιχάλη Ρέππα και μου είπε για μια επιθεώρηση στη Λάρισα με σκηνοθέτη τον Κώστα Τσιάνο»