Ελένη Κοκκίδου: Αποκάλυψε τον λόγο που φεύγει από την «Μουρμούρα»

Συντάκτης: Newsroom

23 Φεβρουαρίου 2023 13:26

Ελένη Κοκκίδου: Αποκάλυψε τον λόγο που φεύγει από την «Μουρμούρα»

Στο «Πρωινό μας» έδωσε συνέντευξη η Ελένη Κοκκίδου. Η ηθοποιός μίλησε για την αποχώρησή της από τη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» ενώ σχολίασε και τη Δέσποινα Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

«Για μένα η Μουρμούρα λήγει φέτος. Νιώθω ότι δέκα χρόνια είναι υπέρ αρκετά, θέλω να κλείσω αυτόν τον κύκλο και να ανοίξω άλλους. Δεν έχω λόγο πια να μείνω γιατί νιώθω ότι έδωσα όσα είχα να δώσω, πήρα ότι ήταν να πάρω και από εδώ και πέρα θέλω να δοκιμάσω και άλλα πράγματα. Δεν ήταν ρουτίνα. Φεύγω πριν γίνει ρουτίνα.

Υπάρχει, όμως, περίπτωση να κάνω κάποιο γκεστ του χρόνου. Δεν προσπάθησαν να με εμποδίσουν από το να φύγω και… παρεξηγήθηκα. Το κατάλαβαν όπως τους το εξήγησα. Ο Αντώνης Αντωνίου δεν ξέρω τι θα κάνει, αλλά επιθυμεί πολύ να συνεχίσει. Ήταν ο πρώτος που είπα ότι θα φύγω», είπε αρχικά η Ελένη Κοκκίδου.

Για Βανδή – Μπισμπίκη, η Ελένη Κοκκίδου είπε: «Σε αυτή την περίπτωση, το ιδιωτικό φωτίστηκε κι έγινε δημόσιο κι αυτό δημιούργησε αντιδράσεις στον κόσμο. Όταν ζεις τον έρωτά σου ιδιωτικά υπάρχει μια ιερότητα και όταν το φέρνεις στο φως αυτό χάνεται. Ίδια περίπτωση ήταν και ο Ανδρέας Παπανδρέου με τη Δήμητρα Λιάνη».

«Βόμβα» στη Μουρμούρα! Γιατί αποχωρούν Κοκκίδου, Χατζηαγγελάκης και Χάνου;

«Βόμβα» στη Μουρμούρα! Γιατί αποχωρούν Κοκκίδου, Χατζηαγγελάκης και Χάνου;

Τρεις αποχωρήσεις «βόμβα» θα έχουμε από την επόμενη σεζόν στην σειρά του Alpha «Μην αρχίζεις την Μουρμούρα».

Όπως αποκάλυψε ο Αλέξης Μίχας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», η πρωταγωνίστρια του σήριαλ, Ελένη Κοκκίδου αποχωρεί μετά από δέκα χρόνια από την «Μουρμούρα».

Η «Βουλίτσα» είναι στη σειρά από την πρώτη μέρα προβολής της και από την επόμενη σεζόν η Ελένη Κοκκίδου θα αποχωριστεί οριστικά έναν από τους μακροβιότερους ρόλους της καριέρας της. Το πώς θα τελειώσει ο ρόλος δεν το γνωρίζουμε ακόμη, ωστόσο αυτή την περίοδο η παραγωγή ψάχνει νέα παρτενέρ για τον Αντώνη Αντωνίου.

Η Ελένη Κοκκίδου δεν είναι η μόνη αποχώρηση από τη σειρά, καθώς όπως έγινε γνωστό, και ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης και η Μαρία Χάνου ολοκληρώνουν τη συνεργασία τους.