Ελένη Κοκκίδου: «Ήμουν δυστυχισμένη μέχρι να γίνω ηθοποιός»

Συντάκτης: Newsroom

24 Ιουνίου 2022 11:39

Ελένη Κοκκίδου: «Ήμουν δυστυχισμένη μέχρι να γίνω ηθοποιός»

Η Ελένη Κοκκίδου ήταν η καλεσμένη της εκπομπής Στούντιο 4 στην ΕΡΤ και μίλησε για την απόφασή της να γίνει ηθοποιός μεγαλώνοντας σε μια συντηρητική οικογένεια, αλλά και για τον ρόλο της στη σειρά Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα

Η Ελένη Κοκκίδου τόνισε τις δυσκολίες που αντιμετώπισε από την οικογένειά της και το πόσο δυστυχισμένη ήταν μέχρι να αποφασίσει να ασχοληθεί με την υποκριτική.

Συγκεκριμένα η ηθοποιός είπε:

«Ήμουν σε μια συντηρητική οικογένεια και ένα κορίτσι εκείνης της γενιάς δεν ήταν αυτονόητο ότι θα γινόταν καλλιτέχνης. Κατ’ αρχήν ήταν καλλιτέχνης η μικρή θεία μου, η οποία δεν μπόρεσε να ορθοποδήσει γιατί είχε παππού και γιαγιά πάρα πολύ αυστηρούς. Εγώ έμοιαζα σε αυτήν και ήμουν δυστυχισμένη, ναι. Επειδή ήμουν φτιαγμένη για αυτό, αφού εγώ δεν ήθελα να γίνω γιατρός ή φυσικός. Ο καλλιτέχνης είναι και δεν δημιουργείται, γεννιέται έτσι».
«Οπότε, ναι, ήμουν δυστυχής μέσα μου. Δοκίμασα διάφορα πράγματα τα οποία όλα είχαν σχέση με την παραμυθία όπως η ξενάγηση. Έκλαιγα συνέχεια και ήμουν ένα παιδί που έκλαιγε συνέχεια. Ήμουν πάρα πολύ ευαίσθητη και εξακολουθώ να είμαι, αλλά τώρα έχω άλλα όπλα που απέκτησα με την ζωή, την αυτογνωσία και τη βοήθεια της ψυχανάλυσης» συμπλήρωσε η Ελένη Κοκκίδου.

Ο ρόλος της στη σειρά Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα του Alpha

Η σειρά Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα αγαπήθηκε πολύ από το κοινό και πήρε το πράσινο φως για την επόμενη χρονιά. Έτσι θα τη δούμε στους δέκτες μας για 10η συνεχή σεζόν.

Ο ρόλος της Βούλας στη σειρά είναι χαρακτηριστικός για την Ελένη Κοκκίδου και όπως είπε είναι πολύ κοντά στο προφίλ της. «Όλοι οι ρόλο είναι το alter ego μας, αλλά η Βούλα παραείναι. Δεν χρειάζεται να τη φτιάξω, είναι εκεί και με περιμένει κάθε μέρα.

Η Βούλα δεν είναι καθόλου μακριά από εμένα, είναι ένα κομμάτι του εαυτού μου, που το καλλιεργώ και το αναπτύσσω». Δήλωσε η ηθοποιός.

https://www.youtube.com/watch?v=u7AayWzt0F0