Ελένη Κούρκουλα: «Πήγαιναν στο σπίτι του Δημήτρη Λιγνάδη γιατί ήθελαν να γίνουν Ρουβάς»

Συντάκτης: Newsroom

17 Ιουνίου 2022 11:13

Η Ελένη Κούρκουλα για ακόμα μία φορά στάθηκε στο πλευρό του φίλου της Δημήτρη Λιγνάδη κατά την διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας.

Η πρωινή εκπομπή του ANT1 έφερε στο φως όλο τον διάλογο μέσα στην αίθουσα σύνταξης με την ηθοποιό να στηρίζει ανοιχτά τον πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου

Γ.Β.: Αναφέρατε τους όρους περίεργες προσωπικότητες για τους καταγγέλλοντες. Τι εννοείτε;

Ε.Κ.: Είναι κάποιοι νεαροί που λένε ότι ονειρεύονταν να γίνουν οι ένας Ρουβάς κι ο άλλος μεγάλος σταρ. Αναρωτιέμαι από την επαφή τους με τον Λιγνάδη, έκαναν κάτι άλλο προς αυτήν την κατεύθυνση, προσπάθησαν να μπούνε σε αυτόν το χώρο, Πήγαν σε ένα ωδείο; Μια σχολή; Μου φαίνονται περίεργοι άνθρωποι που λένε τον πήρα από το αεροδρόμιο τηλέφωνο, πήγαμε σπίτι μου, μου την έπεσε και ξαναπήγα σπίτι του διότι ήθελα να γίνω Ρουβάς. Έχω καταλάβει ότι ο Αλί έκανε για λίγο καιρό δεσμοφύλακας στην Σουηδία και μετά είδα ότι έχει μια περίεργη επαγγελματική ζωή στο Ντουμπάι. Είδα φωτογραφίες του. Πώς ξαφνικά βρέθηκε να κάνει real estate; Εγώ στη ζωή μου δεν έχω συναντήσει τέτοιους ανθρώπους, πρώτη φορά εδώ. Δεν διέγνωσα στον πρώτο καταγγέλλοντα ένα παιδί που μπήκε στο μόχθο της ζωής για να κατακτήσει το όνειρό του.

Γ.Β.: Τι περίεργο βρίσκετε σε έναν άνθρωπο που αγαπά τη γυμναστική και βγάζει φωτογραφίες το σώμα του;

Ε.Κ.: Εγώ δεν είπα για φωτογραφίες.

Γ.Β.: Παιδιά έχετε;

Ε.Κ.: Όχι.

Γ.Β.: Ξέρετε πόσα παιδιά προσπαθούν να μπούνε στο χώρο και ονειρεύονται από μικρή ηλικία;

Ε.Κ.: Να μη γίνονται τα παιδιά… Η πίστη μου τόσα χρόνια που υπηρέτησα το θέατρο είναι ότι είναι άνθρωποι που δούλεψαν στο θέατρο κι είχαν ταλέντο. Δεν έγινε η δουλειά στα κρεβάτια.

Μ.Κ.: Γιατί χρησιμοποιήσατε αυτή τη λέξη…. για καταγγέλλοντες;

Ε.Κ.: Δεν είπα για καταγγέλλοντες. Είπα ότι πάρα πολλοί που δείχνουν τα κορμιά τους στα social media, είναι πολλές φορές…. Φθόνος στο θέατρο υπάρχει πολύς. Βλέπουμε πολλούς ανθρώπους του σιναφιού να βλέπουν έναν άνθρωπο δεμένο πισθάγκωνα και να του τραβάνε κι ένα σκαμπίλι. Ονομαστικά δεν μπορώ να σας πω. (Τα κίνητρά τους) ο φθόνος. Μάλλον ομάδα. Θεωρώ ότι βρήκε έναν ζωηρό ερωτικά άνθρωπο και σκέφτηκαν να πλήξουν την Κυβέρνηση… Μπορεί και να είναι γιατί πήγαιναν και ξαναπήγαιναν στο σπίτι του Λιγνάδη γιατί ήθελαν να γίνουν τραγουδιστές. Ένας μάρτυρας χάθηκε στην πορεία.