Ελένη Μενεγάκη: Αγκαλιά με την μητέρα της στην Κάρυστο

15 Μαΐου 2022 15:00

Ελένη Μενεγάκη: Αγκαλιά με την μητέρα της στην Κάρυστο

Η Ελένη Μενεγάκη με αφορμή τον καλό καιρό ταξίδεψε στην Κάρυστο όπου ζει εκεί τα τελευταία χρόνια η μητέρα της.

Η παρουσιάστρια του Mega μάλιστα ανάρτησε και μια φωτογραφία μαζί με την μητέρα της στο Instagram.

Πιο συγκεκριμένα, η Ελένη Μενεγάκη φοράει το ροζ μαγιό της και ποζάρει αγκαλιά με την μητέρα της, κα Ζέτα.

«Αυτοκόλλητες για πάντα! Πόσες αναμνήσεις έχω από την Κάρυστο… Όταν ήμουν παιδάκι εδώ ήταν οι καλοκαιρινές μας διακοπές, θάλασσα , παιχνίδι, ελευθερία και πολλά παιδιά στις παραλίες και την πλατεία! Και την μαμά μου να με ταΐζει με τις ώρες μήπως και καταπιώ καμία μπουκιά… Η μαμά μου η κυρία Ζέτα, με την τεράστια υπομονή και την πιο ζεστή αγκαλιά!» έγραψε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη.

Ελένη Μενεγάκη: Έτσι κρατάει την τέλεια σιλουέτα της

Η Ελένη Μενεγάκη δεν έχει κατακτήσει μόνο τους τηλεοπτικούς πίνακες αλλά έχει κερδίσει και την αγάπη του γυναικείου πληθυσμού και για την εξωτερική της εμφάνιση.

Η παρουσιάστρια, όπως έχει αναφέρει, προσπαθεί να κάνει διατροφή και σήμερα, αποφάσισε να αποκαλύψει ποια συνήθεια έχει αποκτήσει τελευταία προκειμένου σε λίγο καιρό να φορά τα μαγιό της και οι φωτογράφοι να την απαθανατίζουν με κορμί που θα ζήλευαν πολλές!

Αν και όλοι πιστεύουν ότι αυτό που την βοηθάει να διατηρεί την φόρμα της είναι η διατροφή, η Ελένη Μενεγάκη αποφάσισε να αποκαλύψει το μυστικό της. «Πέτυχα κάτι κυρίες το πρωί, το γνωστό περπάτημα, που λέω να μην το κόψω και σε κάτι δασάκια πετυχαίνω κάτι κυρίες, περπατάγανε και κόβανε κάτι αμπελόφυλλα και λέω κι εγώ «ωραία να πω να μου κάνουν κι εμένα ντολμαδάκια…» και ανοίξαμε κουβέντα για την εκπομπή και θέλω να στείλω τα φιλιά μου γιατί στα Μελίσσια βγαίνουν πολλά κορίτσια για περπάτημα το πρωί όλων των ηλικιών… κάτι πρέπει να κάνουμε, γενικώς ο καθένας πρέπει να κάνει κάτι, εγώ αυτό ξέρω»!! Αποκάλυψε και είναι σίγουρο ότι πολλές θα ακολουθήσουν την συμβουλή τους.