Ελένη Μενεγάκη: Από την κουμπαριά στη ρήξη με Νίκο Κουρκούλη και Κέλλυ Κελεκίδου!

18 Μαΐου 2022 10:55

Η Ελένη Μενεγάκη διατηρούσε στενές σχέσεις με τον Νίκο Κουρκούλη και την Κέλλυ Κελεκίδου. Μάλιστα, ήταν η κουμπάρα στον γάμο τους, το 2009. Έκτοτε, όμως, τα πράγματα άλλαξαν πολύ μεταξύ τους…

Η Ελένη Μενεγάκη πάντρεψε τον Νίκο Κουρκούλη και την Κέλλυ Κελεκίδου, στο δημαρχείο της Βούλας, στις 14 Ιουλίου 2009. Ο γάμος έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο, παρουσία και ελάχιστων φίλων των νεόνυμφων. Κουμπάρος ήταν, επίσης, και ο Μάκης Πουνέντης.

Η κουμπαριά επισφράγισε με τον καλύτερο τρόπο τους ισχυρούς δεσμούς που είχαν η παρουσιάστρια και το ζευγάρι των τραγουδιστών, οι οποίοι έναν μήνα αργότερα έφεραν στον κόσμο τον γιο τους, Ραφαήλ.

Ωστόσο, από τότε κύλησε πολύ νερό στο αυλάκι και τα πράγματα άλλαξαν τελείως.

Το περιοδικό «Ciao» προκάλεσε αίσθηση όταν λίγα χρόνια αργότερα αποκάλυψε ότι ανάμεσα στις δύο πλευρές υπάρχει πλέον… πάγος.

Τι ήταν, όμως, αυτό που συνέβη και είχε ως συνέπεια να δημιουργηθεί απόσταση μεταξύ τους; Όπως φαίνεται, ο Κουρκούλης και η Κελεκίδου είδαν με άσχημο μάτι την απόφαση της Μενεγάκη να χωρίσει με τον Γιάννη Λάτσιο!

Υπενθυμίζεται πως η παρουσιάστρια και ο πρώην διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1, είχαν παντρευτεί το 2001 και απέκτησαν τρία παιδιά. Όμως, το 2010 έβαλαν τέλος στον έγγαμο βίο τους και πήραν διαζύγιο.

Ήταν μία εξέλιξη που δεν άρεσε στους δύο καλλιτέχνες. Άνθρωπος που ανήκε στο στενό περιβάλλον της τραγουδίστριας ανέφερε στο «Ciao» τα ακόλουθα: «Ο Νίκος και η Κέλλυ πιστεύουν στον θεσμό του γάμου και της οικογενείας. Γι’ αυτό, άλλωστε, είχαν επιλέξει και για κουμπάρα τους την Ελένη Μενεγάκη. Είχε δημιουργήσει μεγάλη οικογένεια με τον Γιάννη Λάτσιο. Η απόφασή της να χωρίσει ήταν κάτι που τόσο ο Νίκος όσο και η Κέλλυ δεν θα ήθελαν να έχει πραγματοποιήσει. Αυτή η αλλαγή της στην προσωπική της ζωή αλλά και στη μετέπειτα συμπεριφορά της, δημιούργησε απόσταση στις σχέσεις τους».

Η ρήξη φάνηκε να επιβεβαιώνεται με την… ηχηρή απουσία της Μενεγάκη από τη βάπτιση της κόρης του Κουρκούλη και της Κελεκίδου, Ελπινίκης, το 2016. Οι τελευταίοι της είχαν στείλει προσκλητήριο αλλά εκείνη βρισκόταν στην Άνδρο για διακοπές με την οικογένειά της και δεν παραβρέθηκε.

Φυσικά, κανένας από τους τρεις δεν έχει μιλήσει σχετικά με το συγκεκριμένο ζήτημα. Πάντως, όλα δείχνουν ότι το χάσμα μεταξύ τους δεν έχει γεφυρωθεί…