Ελένη Μενεγάκη – αποκάλυψη: αυτό είναι το συμβόλαιό της με το Mega!

12 Απριλίου 2021 08:00

Ελένη Μενεγάκη - αποκάλυψη: αυτό είναι το συμβόλαιό της με το Mega!

Όσο περνούν οι μέρες τόσο και ανακαλύπτονται περισσότερες λεπτομέρειες για τη μεταγραφή της Ελένης Μενεγάκη στο Mega. Η επιστροφή της παρουσιάστριας στην ελληνική τηλεόραση θα μπορούσε κάλλιστα να χαρακτηριστεί χρυσή.

Κι αυτό γιατί το συμβόλαιό της είναι χωρίς εκπτώσεις.

Πληροφορίες λένε ότι δεν είναι μόνο ο μισθός που είχε την τελευταία χρονιά της στον Alpha, αλλά θα υπάρχουν και ποσοστά από τις χορηγίες που θα φέρει η εκπομπή.

Από κει και πέρα, το συμβόλαιό της είναι κλειστό για τρία χρόνια. Δεν «σπάει» με τίποτα. Και μάλιστα αυτός ήταν απαράβατος όρος για να συμφωνήσει με τον σταθμό. Όπως και να γίνουν αποδεκτοί όλοι οι όροι για την εκπομπή της. Μάλιστα, υπάρχει και οψιόν για έναν ακόμη χρόνο. Δείγμα του πόσο ήθελε τη Μενεγάκη το Mega.

Η Ελένη θα έχει τον πρώτο λόγο στην εκπομπή, στο περιεχόμενο και στους συνεργάτες. Μάλιστα, όπως ανέφερε στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα του Open η δημοσιογράφος Ναταλία Ανδρικοπούλου, είναι ουσιαστικά μία αυτόνομη εκπομπή από τον σταθμό. Δεν θα γυρίζεται μέσα στο Mega αλλά εκεί που στεγάζεται και το Πάμε Δανάη. Θα είναι λοιπόν εκτός σταθμού.