Ελένη Μενεγάκη: Απόλυτη στήριξη από το Mega με μεταγραφή-έκπληξη

Συντάκτης: Newsroom

21 Αυγούστου 2022 10:00

Ελένη Μενεγάκη: Απόλυτη στήριξη από το Mega με μεταγραφή-έκπληξη

Το Mega έχει αποδείξει την έμπρακτη στήριξή του στην Ελένη Μενεγάκη και δίνει την καλύτερη απάντηση στις κακές γλώσσες. Κι επειδή ακούστηκαν πολλά αυτό το καλοκαίρι για τη βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης, το Μεγάλο Κανάλι την ενισχύει περισσότερο για να επιστρέψει ξανά στην κορυφή. Και τον θρόνο της.

Η Ελένη Μενεγάκη είναι αλήθεια ότι δεν μάγεψε με την επιστροφή της στην τηλεόραση, έπειτα από ένα χρόνο οικειοθελούς απουσίας. Δεν μάγεψε στην τηλεθέαση, αφού ήταν εξίσου εντυπωσιακή (για να μην πούμε και ακόμη καλύτερη).

Πολλοί φρόντισαν να ρίξουν τη χολή τους με το τέλος της σεζόν, προτού ξεκινήσουν οι διακοπές της. Τι για μέτρια χρονιά ειπώθηκε, τι για πρόβλημα με τις χορηγίες, τι για προβληματισμό από το κανάλι ακόμη και για το ενδεχόμενο κοψίματος της εκπομπής.

Από την πρώτη στιγμή σας είχαμε πει πως τίποτα από αυτά δεν ισχύει. Και ότι το Μεγάλο Κανάλι περιβάλλει με απόλυτη εμπιστοσύνη την Ελένη. Πρόβλημα με τις χορηγίες δεν υπάρχει, ίσα ίσα που το brand name είναι τέτοιο που φέρνει συμφωνίες στο κανάλι.

Ούτε υπάρχει πρόβλημα και με την ομάδα της όπως ειπώθηκε. Και ότι θα υπάρξουν μεγάλες αλλαγές. Καμία αλλαγή στη βασική ομάδα της δεν θα γίνει. . Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος φυσικά, η Ελεάνα Χρυσικοπούλου, και ο Σάββας Πούμπουρας συνεχίζουν κανονικότατα να κάνουν καλά αυτό που ξεκίνησαν από πέρσι. Μαζί τους σε ρόλο γκεστ ο πολύτιμος για την εκπομπή Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος.

Και όχι μόνο αυτό, αλλά το Mega άναψε το πράσινο φως και για ενίσχυση της εκπομπής της. Μία μεταγραφή ζήτησε η Μενεγάκη και το αίτημά της έγινε αποδεκτό χωρίς δεύτερη κουβέντα. Συγκεκριμένα, από τη νέα σεζόν, στο πάνελ θα βρίσκεται και η Νάνσυ Νικολαΐδου. Μία προσθήκη που ενισχύει πολύ την εκπομπή, αφού η έγκριτη και πολύπειρη δημοσιογράφος έχει αποδείξει ότι με τα ρεπορτάζ της μπορεί να κάνει τη διαφορά. Και είναι μία ακόμη απόδειξη, πόσο στηρίζει το Μεγάλο Κανάλι την Ελένη Μενεγάκη.

Ο μιντιάκιας