Ελένη Μενεγάκη: Η… μεταμόρφωση της παρουσιάστριας! Τι έχει αλλάξει στο πρόσωπό της από την αρχή της καριέρας της

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

28 Μαΐου 2022 18:00

Η Ελένη Μενεγάκη έχει συμπληρώσει δεκαετίες στην τηλεόραση και στη διάρκεια της θριαμβευτικής πορείας της προχώρησε σε σημαντικές αλλαγές στην εξωτερική της εμφάνιση.

Η γνωστή παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη δεν δίστασε να πάρει τολμηρές αποφάσεις όταν έκρινε ότι το απαιτούσαν οι συνθήκες. Θέλησε να αλλάξει κάποια πράγματα πάνω της για αισθητικούς λόγους και το έπραξε. Και το αποτέλεσμα φαίνεται πως τη δικαίωσε.

Βέβαια, από τα πρώτα της βήματα στη showbiz η Μενεγάκη ξεχώριζε για την ομορφιά της. Ήταν εντυπωσιακή και είχε ήδη προσελκύσει τα φώτα της δημοσιότητας.

Η ίδια, ωστόσο, δεν ήταν απόλυτα ικανοποιημένη με την εικόνα της. Έτσι, θεώρησε ότι ήταν απαραίτητο να γίνουν κάποιες στοχευμένες βελτιώσεις. Και δεν φοβήθηκε στιγμή να τις κάνει.

Όπως προκύπτει από τις φωτογραφίες της πριν από πολλά χρόνια, η «βασίλισσα» της μεσημεριανής ζώνης, έχει προχωρήσει σε πλαστική επέμβαση στη μύτη της. Επίσης, έχουν επέλθει αλλαγές και στα χείλη της όπως και στην οδοντοστοιχία της.

Επιπλέον, το μπούστο της είναι πιο πληθωρικό σε σύγκριση με το παρελθόν.

Τέλος, μια ακόμη αλλαγή έχει γίνει και στο χρώμα των μαλλιών της. Στην αρχή της καριέρας της και στην εκπομπή, «Κοκτέιλ», του MEGA με τον Ιάσωνα Τριανταφυλλίδη, ήταν σγουρομάλλα και καστανή. Εν συνεχεία, όμως, είχε ξανθά μαλλιά, τα οποία και δεν άλλαξε μέχρι σήμερα.

Όλες οι παραπάνω αλλαγές, μικρές και μεγαλύτερες, εξαφάνισαν κάθε ατέλεια που η Μενεγάκη θεωρούσε ότι υπήρχε πάνω της. Η παρουσιάστρια έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα πολύ όμορφο και συνάμα φυσικό αποτέλεσμα. Έτσι, πλέον διαθέτει περισσότερη σιγουριά και αυτοπεποίθηση.

Φυσικά, ασχολείται καθημερινά και επισταμένως με την εξωτερική της εμφάνιση καθώς και με το σώμα της. Προσέχει πάρα πολύ τις τροφές που καταναλώνει και προχωρά πάντα σε υγιεινές επιλογές.

Η βάση της καθημερινής της διατροφής είναι τα τρία κύρια γεύματα, χωρίς όμως να στερείται τα αγαπημένα της φαγητά. Επιπλέον, πίνει τον καφέ της δίχως ζάχαρη, με άπαχο γάλα, ενώ πίνει και έξι με οκτώ ποτήρια νερό την ημέρα.