Ελένη Μενεγάκη: Αυτό είναι το βρετανικό ιδιωτικό σχολείο που πηγαίνει την κόρη της – Με θέατρο, εργαστήρια, πισίνα, ωδείο…

16 Σεπτεμβρίου 2020 18:00

Η Ελένη Μενεγάκη είναι απαλλαγμένη από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και αφού πέρασε ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι με τον σύζυγο και τα παιδιά της, επέστρεψε στην καθημερινότητα της οικογένειάς της με την μικρή της κόρη Μαρίνα να ξεκινά το σχολείο.

Χθες, η μικρή κόρη της παρουσιάστριας πήγε στο σχολείο και η μητέρα της ανέβασε φωτογραφία, αποκαλύπτοντας παράλληλα το ιδιωτικό σχολείο που έχει επιλέξει. Η μικρή Μαρίνα η οποία είναι πέντε ετών φόρεσε τη στολή του σχολείου της ενώ η μαμά της είχε φτιάξει τα κατάξανθα μαλλιά της σε πλεξούδες. Μάλιστα η νεαρή μαθήτρια είχε στους ώμους της την τσάντα του σχολείου με το όνομά της στα αγγλικά, Marina Pantzopoulou.

Όσο για το ποιο σχολείο επέλεξε η Ελένη Μενεγάκη για την εκπαίδευση της κόρης της, αυτό είναι το Βρετανικό σχολείο Saint Catherine στη Λυκόβρυσση.

Πρόκειται για ένα αγγλόφωνο σχολείο όπου όλα τα μαθήματα Δημοτικού, Γυμνασίου και του Λυκείου, διδάσκονται στα αγγλικά ενώ τα ελληνικά διδάσκονται ως ξένη γλώσσα.

Στο ίδιο σχολείο φοιτούν οι δύο μεγαλύτερες κόρες της Μενεγάκη Λάουρα και Βαλέρια.Μάλιστα η Μενεγάκη παλαιότερα έχει πει ότι δυσκολευόταν να συνεννοηθεί με τις δασκάλες των παιδιών της καθώς οι περισσότερες είναι Αγγλίδες.

Το συγκεκριμένο σχολείο δίνει τη δυνατότητα στον μαθητή να μάθει άριστα την αγγλική γλώσσα και να φοιτήσει σε Βρετανικό πανεπιστήμιο.

Στα μαθήματα που κάνουν τα παιδιά, περιλαμβάνεται: μουσική, πιάνο, εργαστήρια τεχνολογίας. Στις εγκαταστάσεις υπάρχει σύγχρονο θέατρο, πισίνα, εργαστήρια, γήπεδα και πολλές δραστηριότητες για τα παιδιά όλων των ηλικιών.

Η Ελένη Μενεγάκη, περνάει φέτος περισσότερο χρόνο κοντά στα παιδιά της, δεδομένου ότι δεν έχει τηλεοπτικές υποχρεώσεις μετά το τέλος της συνεργασίας της με τον Alpha.

Έτσι, έχει τη δυνατότητα να τα συνοδεύσει στο σχολείο, κάτι που ίσως να ήταν δύσκολο για την ίδια τις περασμένες χρονιές λόγω του φόρτου εργασίας.

Η γνωστή παρουσιάστρια, έχει ακόμα δύο κόρες που πηγαίνουν στο σχολείο, τη Λάουρα και τη Βαλέρια Λάτσιου, ενώ ο γιος της Άγγελος Λάτσιος έχει αποφοιτήσει.