Ελένη Μενεγάκη: αυτός είναι ο σεφ της εκπομπής της – Οι ατάκες φωτιά που είχαν ανταλλάξει την πρώτη φορά που συναντήθηκαν

Δημοσιεύθηκε: 6 Σεπτεμβρίου 2021 08:00
Ελένη Μενεγάκη: αυτός είναι ο σεφ της εκπομπής της - Οι ατάκες φωτιά που είχαν ανταλλάξει την πρώτη φορά που συναντήθηκαν

Οι συνεργάτες για την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, έχουν αναλάβει όλοι τις αρμοδιότητές τους για την επίσημη πρώτη τους την Τετάρτη στο Mega.

Ελένη Μενεγάκη: αυτός είναι ο σεφ της εκπομπής της – Οι ατάκες φωτιά που είχαν ανταλλάξει την πρώτη φορά που συναντήθηκαν.

Ακόμη μια επιλογή της Ελένης είναι ο σεφ Νικόλας Σακελλαρίου. Συναντήθηκαν πρώτη φορά το  2019 στο πλατό της εκπομπής της και η χημεία μεταξύ τους ήταν εξαιρετική.

«Δεν μπορώ ρε Ελένη! Όταν με κοιτάζεις έτσι κάθε φορά! Είσαι η μόνη γυναίκα -το έλεγα στη γυναίκα μου το πρωί- που ψαρώνω όταν με κοιτάει έτσι. Είσαι η Ελένη Μενεγάκη!». Της είχε πει εκείνη την ημέρα.

«Δεν τον αποχαιρετώ! Θα ρίξω διαφημίσεις και θέλω να έρθεις την επόμενη εβδομάδα με μια δική σου πρόταση. Ο Νικόλας δεν θα φύγει αν δεν τελειώσει το φαί του, εμείς μπορεί να φύγουμε όλοι, αν δεν τελειώσει το φαί του να το φάμε, δεν φεύγει! Βλέπω ότι τα κορίτσια που μας παρακολούθησαν σήμερα, πολύ τους αρέσεις Νικόλα μου. Μη μας χαλάσεις την άλλη εβδομάδα τη συνταγή, γιατί θα στεναχωρηθώ πολύ… Αυτή ήταν αριστούργημα!». Του απάντησε η Ελένη Μενεγάκη.

«Τι να χαλάσω; Τώρα που τα βρήκαμε να τα χαλάσουμε»; Της απάντησε ο σεφ. Κι όπως όλα δείχνουν η ώρα για να συνεργαστούν είναι τώρα.

Λίγα λόγια για τον Νικόλα Σακελλαρίου

Γεννημένος στις Σέρρες ο Νικόλας Σακελλαρίου από μικρός ανακάλυψε την ιδιαίτερη κλίση που είχε προς την μαγειρική τέχνη. Σπούδασε Τεχνικός Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής Τέχνης, δίπλα σε διακεκριμένους και καταξιωμένους chef. Συστήνει ανεπιφύλακτα την Ελληνική και Ιταλική Κουζίνα αφού αποδεδειγμένα είναι και οι δύο βασισμένες στην Μεσογειακή διατροφή και πλούτος μοναδικών γευστικών συνδυασμών και υγιεινής διαβίωσης.

Εργάστηκε σε μεγάλα ξενοδοχεία Ελλάδας και Κύπρου καθώς και σε Gourmet εστιατόρια της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας. Παρουσιάζει εκπομπές μαγειρικής στην τηλεόραση, αρθρογραφεί σε εφημερίδες, περιοδικά και δημιουργεί την δική του «σχολή» προτείνοντας υγιεινή διατροφή και εύκολους τρόπους παρασκευής, για να κάνουμε το μαγείρεμα διασκεδαστικό παιχνίδι και μοναδικό τρόπο συνεύρεσης με φίλους και την οικογένειά μας.

Ο Νικόλας ασχολείται με τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο της διατροφής, με θέματα όπως η τροφογνωσία, η παχυσαρκία, η πρόληψη κ.α με ιδιαίτερο ζήλο, προερχόμενος από μια νεότερη γενιά chef η τάση της οποίας βασίζεται στο living well