Ελένη Μενεγάκη: δεν πήγε στο πάρτι του Άγγελου για την γιορτή του πατέρα του

19 Ιανουαρίου 2022 09:47

Ελένη Μενεγάκη: δεν πήγε στο πάρτι του Άγγελου για την γιορτή του πατέρα του

Ένα ακόμη επεισόδιο στη σχέση ανάμεσα στην Ελένη Μενεγάκη και το γιο της Άγγελο, έλαβε χώρα πριν από λίγες μέρες και πιο συγκεκριμένα ανήμερα του Αγίου Ιωάννου.

Ελένη Μενεγάκη: δεν πήγε στο πάρτι του Άγγελου για την γιορτή του πατέρα του.

Είναι γνωστό ότι η Ελένη Μενεγάκη έχει πάρα πολύ στενές σχέσεις και με τα τέσσερα παιδιά της. Αλλά και το γεγονός ότι ανάμεσα στην παρουσιάστρια και το γιο της Άγγελο κατά καιρούς έχουν υπάρξει τριβές που φαίνεται ότι έχουν πλέον εξομαλυνθεί.

Ο Άγγελος, μάλιστα, είχε φύγει για ένα διάστημα από το σπίτι της παρουσιάστριας στα Μελίσσια. Κι έμενε με τον πατέρα του, Γιάννη Λάτσιο, στο δικό του σπίτι στην Κηφισιά.

Ο Άγγελος και ο πατέρας του είναι πάρα πολύ κοντά, καθώς ο νεαρός είναι το μόνο αγόρι στην οικογένεια.

Αλλά και οι σχέσεις της Ελένης Μενεγάκη με τον πρώην σύζυγό της έχουν περάσει από τα σαράντα κύματα. Με τη μακρόχρονη διαμάχη τους για τα περιουσιακά τους στοιχεία και κυρίως για το σπίτι στα Μελίσσια να τους κρατάει επί χρόνια σε απόσταση. Θεωρητικά όλα αυτά έχουν λάβει πλέον τέλος και οι σχέσεις τους είναι καλές. Γι αυτό και ο Άγγελος θεώρησε καλή ιδέα και μάλλον αυτονόητο να καλέσει τη μητέρα του σε ένα μεγάλο πάρτι που διοργάνωσε για τη γιορτή του πατέρα του…

Άγγελος Λάτσιος: Ο γιος της Μενεγάκη ζει τον έρωτά του με την σύντροφό του στο εξωτερικό

Η απουσία της Ελένης

Η Ελένη Μενεγάκη όμως, είχε διαφορετική άποψη. Όταν άκουσε την πρόσκληση από το γιο της, προφασιζόμενη κυρίως το θέμα της πανδημίας, αρνήθηκε ευγενικά.

Μάταια προσπάθησε ο Άγγελος να τη μεταπείσει, λέγοντάς της ότι θα ήταν μόνο λίγοι καλεσμένοι. Στενοί φίλοι του πατέρα του και του ίδιου στο πάρτι.

Η Ελένη ήταν αμετάπειστη και όσοι την ξέρουν καλά λένε ότι η άρνησή της ήταν απλώς για να κρατήσει τις ισορροπίες. Διότι μπορεί να μην είναι πλέον σε διαμάχη με το Γιάννη Λάτσιο, αλλά δεν κάνουν και παρέα. Συνεπώς έκρινε ότι η παρουσία της στο πάρτι ήταν περιττή.

Ο Άγγελος δεν θύμωσε με τη μαμά του, αλλά πικράθηκε που εκείνη δεν θα ήταν στο πάρτι που ο ίδιος είχε διοργανώσει. Θεωρώντας ότι θα ήταν και μια καλή ευκαιρία να βρεθούν όλοι μαζί.

Το πάρτι πάντως έγινε και μάλιστα κατέληξε σε τρικούβερτο γλέντι. Καθώς φίλοι τόσο του Γιάννη Λάτσιου όσο και του Άγγελου συγκεντρώθηκαν στη βίλα του στην Κηφισιά, για να τον τιμήσουν. Ο Γιάννης Λάτσιος νοικιάζει μια από τις βίλες που πούλησε η Δήμητρα Λιάνη. Που είναι χτισμένες εκεί που κάποτε βρισκόταν το περίφημο ροζ σπίτι στο οποίο έμενε με τον Ανδρέα Παπανδρέου.

Ένα σπίτι που είχε γνωρίσει μεγάλες μέρες και στο οποίο είχαν γίνει πολλά γλέντια, όπως αυτό που έγινε πριν από λίγες μέρες…

πηγή: Ciao