Ελένη Μενεγάκη: δίνει τα χέρια και με τον Σάββα Πούμπουρα! Συμπληρώνεται το παζλ της εκπομπής της στο Mega

Δημοσιεύθηκε: 21 Ιουλίου 2021 08:00
Ελένη Μενεγάκη: δίνει τα χέρια και με τον Σάββα Πούμπουρα! Συμπληρώνεται το παζλ της εκπομπής της στο Mega

Μία εκκρεμότητα φαίνεται πως υπάρχει για να συμπληρωθεί το παζλ για την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο Mega. Και όταν τακτοποιηθεί και αυτή, τότε θα υπάρξουν οι επίσημες ανακοινώσεις.

Η Ελένη Μενεγάκη θέλει ακόμη έναν άνδρα στην εκπομπή της. Και αυτός εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι τελικά ο Σάββας Πούμπουρας. Μπορεί το θέμα του να φαινόταν «παγωμένο» μετά τη μεταγραφή του Δημήτρη Ουγγαρέζου, αλλά η πραγματικότητα ήταν διαφορετική.

Έπειτα από ραντεβού που έγιναν η διαφορά που υπήρχε γεφυρώθηκε. Όλα δείχνουν deal και ο Σάββας θα βρίσκεται στο πλατό της παρουσιάστριας τον ερχόμενο Σεπτέμβρη.

Στην Ελένη Μενεγάκη επιστρέφει ο τηλεοπτικός συνοδοιπόρος της εδώ και πάρα πολλά χρόνια, ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος. Και βέβαια, η γυναικεία παρουσία που θα βρίσκεται ξανά στο τραπέζι της εκπομπής, δεν είναι άλλη από την Ελιάνα Χρυσικοπούλου.

Ο Δημήτρης Ουγγαρεζός είναι η μεγάλη μεταγραφή από τον ΑΝΤ1. Ο παρουσιαστής ήταν από τα πρώτα πρόσωπα που συζήτησαν και έδωσαν τα χέρια με την παρουσιάστρια. Ωστόσο, η δέσμευση με το κανάλι του Αμαρουσίου δεν επέτρεψε να πέσουν νωρίτερα οι υπογραφές. Το ενημερωτικό κομμάτι της εκπομπής πρόκειται να αναλάβει ο Γιάννης Μούτσος.