Ελένη Μενεγάκη: είναι η αγαπημένη των φωτογράφων και το αποδεικνύει (φωτο)

Δημοσιεύθηκε: 20 Απριλίου 2021 21:15
Ελένη Μενεγάκη: είναι η αγαπημένη των φωτογράφων και το αποδεικνύει (φωτο)

Η Ελένη Μενεγάκη είναι αδιαμφισβήτητα το αγαπημένο θέμα των παπαράτσι όπου και να την πετύχουν. Σε πρόσφατη έξοδό της για επαγγελματική φωτογράφηση δεν έχασαν χρόνο και την ακολούθησαν.

Ελένη Μενεγάκη: ειδικά τώρα που ετοιμάζεται για την επάνοδό της στην τηλεόραση μετά το διάλειμμα που έκανε, άρχισαν να την πολιορκούν πιο στενά.

Η παρουσιάστρια έχει βάλει ξανά μπροστά τις μηχανές και μάλιστα βρέθηκε στο ατελιέ της Σίλιας Κριθαριώτη για φωτογράφιση γνωστής εταιρείας καλλυντικών που εκπροσωπεί.

Όπως είναι φυσικό, οι φωτογράφοι κατέλαβαν το στενάκι όπου βρίσκεται το ατελιέ στο κέντρο της Αθήνας για μια λήψη.

Η Ελένη Μενεγάκη που ως γνωστόν έχει τις καλύτερες των σχέσεων μαζί τους, δεν τους άφησε παραπονεμένους. Πόζαρε για μια ομαδική selfie που ανέβασε και στο Instagram!

Μόλις εννέα μήνες από το αποχαιρετιστήριο τελευταίο επεισόδιο στον Alpha την 1η Ιουλίου του 2020. Η δημοφιλής παρουσιάστρια αποφάσισε είπε «ναι» στην πρόταση του Mega, που μέσω ανακοίνωσης την καλωσόρισε στο «πρώτο της σπίτι». Όπου επιστρέφει μετά από ακριβώς 30 χρόνια.

Το συγκεκριμένο κανάλι ήταν αυτό, στο οποίο έκανε την πρώτη τηλεοπτική εμφάνισή της το 1991 στην πρωινή εκπομπή «Κοκτέιλ» με τον Ιάσονα Τριανταφυλλίδη. Το νέο συμβόλαιο που υπεγράφη ανάμεσα στο Mega και στην Ελένη Μενεγάκη έχει διετή διάρκεια με δυνατότητα και περαιτέρω επέκτασης.

Ελένη Μενεγάκη: είναι η αγαπημένη των φωτογράφων και το αποδεικνύει

Δώστε σε ζωή σε αυτό που ονειρεύεστε με τα έπιπλα GAND.