Ελένη Μενεγάκη: είπε όχι σε βραδινή εκπομπή! Και εξηγεί τους λόγους της απόφασή της

Δημοσιεύθηκε: 5 Σεπτεμβρίου 2021 09:00
Ελένη Μενεγάκη: είπε όχι σε βραδινή εκπομπή! Και εξηγεί τους λόγους της απόφασή της

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που περίμεναν ότι η Ελένη Μενεγάκη θα έκανε (και) κάτι διαφορετικό με την επιστροφή της στην τηλεόραση. Ο λόγος φυσικά για ένα βραδινό σόου ή μία βραδινή εκπομπή. Ήταν κάτι άλλωστε που ακουγόταν εδώ και πολύ καιρό.

Η Ελένη Μενεγάκη επέστρεψε όμως στην… κλασική συνταγή. Σε μία μεσημεριανή εκπομπή που θα έχει φυσικά φαρδιά πλατιά τη δική της υπογραφή.

Η λαμπερή παρουσιάστρια επιστρέφει στη μικρή οθόνη την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου στις 13:50 το μεσημέρι. Και στο κανάλι ετοιμάζονται πυρετωδώς έτσι ώστε να είναι όλα έτοιμα εκείνη την ημέρα.

Μπορεί πολλοί να περίμεναν ότι η επιστροφή της θα συνδυαζόταν με βραδινή εκπομπή. Ωστόσο εκείνη προτιμά την άμεση και ζωντανή επαφή με τον κόσμο, όπως δηλώνει στο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά.

«Είναι δύσκολο για μένα να μην κάνω ζωντανό, να μην τα λέμε καθημερινά με τον κόσμο. Αλλάζει όλη μου η διάθεση όταν μπαίνω στο πλατό. Ξέρεις πόσες φορές έχω πάει με μεγάλο ζόρι στη δουλειά και άλλαξε όλη μου η διάθεση με το που πάτησα το πόδι μου στο πλατό; Οι τηλεθεατές είναι η παρέα μου και δουλεύουμε ο ένας για τον άλλο, γνωρίζοντας τις ανάγκες μας. Αυτό μου έλειψε πολύ», τόνισε χαρακτηριστικά και συνέχισε για την επιστροφή της: «Είχα επιλογές, όπως ξέρετε, να πάω οπουδήποτε… Απλώς, πάω πάντα όπου αισθάνομαι καλά, όπου αισθάνομαι εμπιστοσύνη, και το Mega μου δίνει και τα δύο».