Ελένη Μενεγάκη: Έτσι κρατάει την τέλεια σιλουέτα της

11 Μαΐου 2022 23:28

Έπεσαν οι μάσκες! Πόσους ψεύτικους followers στο instagram έχουν Μενεγάκη, Αντετοκούνμπο και Τούνη

Η Ελένη Μενεγάκη δεν έχει κατακτησει μόνο τους τηλεοπτικούς πίνακες αλλά έχει κερδίσει και την αγάπη του γυναικείου πληθισμού και για την εξωτερική της εμφάνιση.

Η παρουσιάστρια, όπως έχει αναφέρει, προσπαθεί να κάνει διατροφή και σήμερα, αποφάσισε να  αποκάλυψει ποια συνήθεια έχει αποκτήσει τελευταία προκειμένου σε λίγο καιρό να φορά τα μαγιό της και οι φωτογράφοι να την απαθανατίζουν με κορμί  που θα ζηλευαν πολλές!

Αν και όλοι πιστεύουν ότι αυτό που την βοηθάει να διατηρεί την φόρμα της είναι η διατροφή, η Ελλενη Μενεγάκη αποφασισε να αποκαλύψει το μυστικό της.  «Πέτυχα κάτι κυρίες το πρωί, το γνωστό περπάτημα, που λέω να μην το κόψω και σε κάτι δασάκια πετυχαίνω κάτι κυρίες, περπατάγανε και κόβανε κάτι αμπελόφυλλα και λέω κι εγώ «ωραία να πω να μου κάνουν κι εμένα ντολμαδάκια…» και ανοίξαμε κουβέντα για την εκπομπή και θέλω να στείλω τα φιλιά μου γιατί στα Μελίσσια βγαίνουν πολλά κορίτσια για περπάτημα το πρωί όλων των ηλικιών… κάτι πρέπει να κάνουμε, γενικώς ο καθένας πρέπει να κάνει κάτι, εγώ αυτό ξέρω»!! Αποκάλυψε και είναι σιγουρό ότι πολλές θα ακολουθήσουν την συμβουλή τους.