Ελένη Μενεγάκη: «Θα ήθελα να μάθω ποιος κάνει μακιγιάζ στη Γιάννα Αγγελοπούλου»

30 Ιουνίου 2022 23:15

Ελένη Μενεγάκη - Ηλίας Ψινάκης: Η συνάντηση σε πολυτελή θαλαμηγό

Αποσπάσματα από τη συνέντευξη που έδωσε η Γιάννα Αγγελοπούλου στην εκπομπή Αυτός και ο Άλλος έπαιξαν και στην Ελένη Μενεγάκη και μετά την προβολή του βίντεο η παρουσιάστρια είχε μια απορία.

Η ερώτηση της Ελένης είχε να κάνει με την αλλαγή στο μακιγιάζ της κ. Αγγελοπούλου.

«Εγώ μπορώ να πω κάτι απευθείας στην κ. Αγγελοπούλου; Πρέπει να έχει αλλάξει το μακιγιάζ της τον τελευταίο χρόνο και μου αρέσει περισσότερο. Είναι πιο ζωντανό, πιο χρωματιστό… Τα γούστα μου τα ξέρετε εμένα, θέλω να βλέπω μια ζωντάνια στο…», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

«Αυτό ήθελα να πω, αν έχει καμία σημασία. Μπράβο! Εγώ θα ήθελα να μάθω ποιος της κάνει μακιγιάζ», σημείωσε η Ελένη Μενεγάκη, κλείνοντας την παρένθεση στο θέμα.

Γιάννα Αγγελοπούλου: «Ο γιατρός φοβήθηκε, έλεγε ότι το αίμα μου είναι σαν νερό»

Γιάννα Αγγελοπούλου: «Ο γιατρός φοβήθηκε, έλεγε ότι το αίμα μου είναι σαν νερό»

Η Γιάννα Αγγελοπούλου θα είναι απόψε Τρίτη 21-6 καλεσμένη στην εκπομπή Αυτός κι ο Άλλος.

Απόσπασμα της συνέντευξης προβλήθηκε στο Mega Καλημέρα και η Γιάννα Αγγελοπούλου αναφέρθηκε στην περιπέτεια με την υγεία της.

«Περάσαμε δύσκολες εποχές γιατί εντάξει ο Θόδωρος είναι ένας άνθρωπος που έχει πάρα πολλά καλά, ξαφνικά βρέθηκε στη σκιά κι όλοι μιλούσαν για την Γιάννα. Μια σχέση που είχαμε σφυρηλατήσει κι ήταν ισορροπημένη, ξαφνικά είχε φύγει. Αυτό συν το θέμα της υγείας μου, που ήρθε μόλις τελείωσαν οι Ολυμπιακοί. Πρέπει να έχεις το θάρρος να πεις το αντιμετωπίζω κι όχι ότι έτσι είναι η κατάσταση και χωρίζω. Το ξεπεράσαμε για να λέγομαι ακόμα για Αγγελοπούλου.

«Όταν μου είπαν έχεις αυτό και θα κοιτάξουμε να το προλάβουμε, ήταν οι πρώτες διακοπές που έκανα με τα παιδιά μου. Ο γιατρός φοβήθηκε, έλεγε ότι το αίμα της είναι σαν νερό. Πρέπει να την πάτε στο νοσοκομείο. Κοίτα λέω πόσα έχω περάσει και θα γίνει μια στραβή. Φοβήθηκα, υπήρχε κίνδυνος για όλα» είπε η Γιάννα Αγγελοπούλου.

Γιάννα Αγγελοπούλου: «Το να “κοπείς” γιατί κινδυνεύει η ζωή σου το καταλαβαίνω, αλλά για οποιονδήποτε άλλο λόγο, όχι»

Η Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη κάθισε στον καναπέ του Στούντιο 4 και μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Αναφέρθηκε στην επιτροπή Ελλάδα 2021, στους Ολυμπιακούς αγώνες της Αθήνας, στην γνωριμία με τον σύζυγό της. Απάντησε και στο ερώτημα αν έχει κάνει αισθητικές επεμβάσεις.

«Εγώ λέω ότι είμαι 66 ετών και γεννήθηκα 12/12/1955, το οποίο δεν το έχω αλλάξει ποτέ. Όταν ακούω νέους ανθρώπους και λένε χάνει και κερδίζει χρόνο, τους λέω είναι δυνατόν; ‘Εχει μια ζωή μπροστά το παιδί του και συζητάς αν κέρδισε ή έχασε χρονιά;

Όλα τα βλέπουμε με την προοπτική του χρόνου και διαφορετικά την προσλαμβάνεις 15 και 20 ετών και διαφορετικά στα 40 και 50. Προσλαμβάνω καλύτερα την ζωή στα 66, όχι ότι μετρώ πόσα μένουν. Εμένα μου έχει δώσει πολλά. Φαντάσου ότι έχεις το πιο σύγχρονο computer και βάζεις μέσα στοιχεία. Ανάλογα με τον προγραμματισμό που θα κάνεις, σου βγάζει τα στοιχεία» ανέφερε η Γιάννα Αγγελοπούλου.

«Βέβαια με νοιάζει η εμφάνιση, δεν φαίνεται; Μου αρέσει να περιποιούμαι τον εαυτό μου και μου άρεσε η γυμναστική έξω στην φύση… Μερικές κολακείες ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Σε άλλες απλώς χαμογελώ. Όλες οι γυναίκες επικρίνονται γιατί κοιτάνε την εμφάνισή τους. Εδώ μπαίνουν στοιχήματα έκανε λίφτινγκ ή όχι. Εγώ τα έχω κάνει όλα εκτός από λίφτινγκ». Είπε και πρόσθεσε: «Το να “κοπείς” γιατί κινδυνεύει η ζωή σου το καταλαβαίνω, αλλά για οποιονδήποτε άλλο λόγο, όχι».

Όπου και να πάω ο κόσμος με φωνάζει «Γιάννα»
«Ο τίτλος “Σιδηρά Κυρία” δεν είναι τυχαίος. Είχε σχέση με το ότι έκανα τα πράγματα να γίνονται. Δεν είναι κάτι όμως που προσπαθώ να προβάλλω. Απολαμβάνω αυτό που μου ανέθεσε η Ελλάδα να κάνω», είπε ακόμα.

«Αισθάνομαι πως η Επιτροπή για τα 200 χρόνια τα κατάφερε», είπε ανακεφαλαιώνοντας, τονίζοντας πως υπάρχει μια ομάδα ανθρώπων «με τους οποίους ψάχνουμε πάντα το καλύτερο».

«Οι γυναίκες πρέπει να αλληλοστηριζόμαστε», σημείωσε η κ. Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη.

«Όπου και να πάω ο κόσμος με φωνάζει “Γιάννα”» έκανε ακόμα γνωστό, ενώ αναφερθείσα στο βιβλίο της, είπε: «Το βιβλίο μου βγήκε το ’14 και ακόμα υπογράφω αντίτυπα».