Ελένη Μενεγάκη: Η αντίδρασή της όταν είδε τον δύο μηνών γιο του Γιώργου Τσούλη

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

13 Δεκεμβρίου 2022 11:26

O Γιώργος Τσούλης έγινε πρόσφατα πατέρας και η Ελένη Μενεγάκη του ζήτησε να της δείξει το μωρό της στον «αέρα» της εκπομπής της στο MEGA.

Ο σεφ Γιώργος Τσούλης έδειξε στην παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη ένα βίντεο -στο κινητό τηλέφωνό του- με τον γιο του και εκείνη ενθουσιάστηκε.

«Βλέπω τον έχει πάρει αγκαλιά και χορεύει. Δεν ακούω τι, γιατί το έχουμε χαμηλώσει επειδή είμαστε στον ‘αέρα’. Γλύκες του κάνει. Δεν έχω λόγια. Το μάτι του γκριζομπλεδίζει», είπε η Μενεγάκη.

Από εκεί και πέρα, μία αναφορά της Πηνελόπης Πιτσούλη και του Σπύρου Πούλη προκάλεσε την αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη σχετικά με τον… γάμο του γιου της, Άγγελου Λάτσιου!

Η Πιτσούλη και ο Πούλης ήταν καλεσμένοι πρόσφατα στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο MEGA και συζήτησαν για μία σειρά από θέματα.

Μεταξύ άλλων, οι ηθοποιοί αναφέρθηκαν στην σχέση μητέρας και γιου κάτι που στη διάρκεια της κουβέντας τους, προκάλεσε την αντίδραση της παρουσιάστριας.

Συγκεκριμένα ο Πούλης είπε στη Μενεγάκη: «Νομίζω ότι αυτά τα πράγματα δεν θα αλλάξουν ποτέ στην ελληνική κοινωνία. Εγώ το ίδιο θα κάνω στην κόρη μου… Δεν θα δεχτώ ποτέ τον γαμπρό… Εσύ, βλέπεις πως υπάρχει για τον γιο σου μία άξια νύφη;»

Η Μενεγάκη πήρε τον λόγο και απάντησε ως εξής: «Νύφη; Εμένα ο γιος μου είναι μωρό. Στις σχέσεις δεν ανακατεύομαι γιατί έχω μεγαλώσει και ξέρω τι δεν μου αρέσει να μου κάνουν… Ξέρω λοιπόν τι να μην κάνω. Δεν έχουμε φτάσει ακόμα στον γάμο… στη σχέση δεν επεμβαίνω, δεν ομιλώ».

Όπως είναι γνωστό, ο γιος της, ο Άγγελος Λάτσιος διατηρεί σχέση με την κόρη της Δωροθέας Μερκούρη, Γαία.

Από εκεί και πέρα, κύκλο εργασιών ύψους 1.548.250 εμφάνισε το 2021 η «Μ Winner ΙΚΕ», στην οποία διαχειρίστρια είναι η Μενεγάκη.

To 2020 ο κύκλος εργασιών της εταιρείας της Μενεγάκη, ανήλθε σε 1.645.662 ευρώ. Τα προ φόρων κέρδη ανήλθαν σε 1.270.922 ευρώ το 2021, από 1.351.733 ευρώ το 2020.

Τα δάνεια της εταιρείας για το 2021 μειώθηκαν σε 452.346 ευρώ, από 499.235 ευρώ το 2020, ενώ οι λοιπές μακροπρόθεσμες υποχρεώσεις αυξήθηκαν σε 672.974 ευρώ, από 422.974 ευρώ το 2020.

Σημειώνεται πως η Μενεγάκη δεν είναι εργαζόμενη που αμείβεται με μισθούς, δώρα και υπερωρίες. Δεν είναι φυσικό πρόσωπο αλλά… εταιρεία. Μια ΙΚΕ συγκεκριμένα, με έσοδα – έξοδα, όπου μπορεί να καταχωρεί δαπάνες για αυτοκίνητα, βενζίνες, ρούχα, κομμώτριες, μεκιγιέζ, ινστιτούτα αισθητικής, διάφορες αποσβέσεις κλπ.

Η εταιρεία είναι η «M Winner ΙΚΕ» και έχει διαδεχθεί την «Ελένη Μενεγάκη ΕΠΕ».