Ελένη Μενεγάκη: η απίστευτη ιστορία σε μοναστήρι με «σωτήρες» της τους μοναχούς

Δημοσιεύθηκε: 30/09/2019 14:50
Ελένη Μενεγάκη: η απίστευτη ιστορία σε μοναστήρι με «σωτήρες» της τους μοναχούς

Ένα απίστευτο σκηνικό εκτυλίχθηκε με πρωταγωνιστές την Ελένη Μενεγάκη, τη μικρή Μαρίνα και τον σύζυγό της Μάκη Παντζόπουλο έξω από μοναστήρι!
Στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» μίλησε ένας φωτογράφος, ο οποίος προέβη σε μία αποκάλυψη για την Ελένη: «Όταν γεννήθηκε η Μαρίνα, η Ελένη πήρε το μωρό και τον Μάκη Παντζόπουλο και πήγαν στο μοναστήρι της Πεντέλης για να πάρει την ευχή! Μόλις βγαίνουν από το αυτοκίνητο και πάνε να μπουν στο μοναστήρι με αγριοκοιτά ο Μάκης και μου λέει «σε παρακαλώ μην τραβήξεις τα παιδιά» και του είπα «εντάξει»»!
Περίμενα και μετά από ώρα βλέπω… να ξεκλειδώνει ο Μάκης το αυτοκίνητό του και να είναι μαζί του ένας καλόγερος που τον είχε βγάλει από άλλη πόρτα… Πήρε το αυτοκίνητο και πήγε από άλλη πόρτα να πάρει την Ελένη, το νεογέννητο και τα μεγάλα παιδιά της… οπότε βουτάω και εγώ το αυτοκίνητο και… εκείνη τη στιγμή σταματά ένα κλαρκ μπροστά μου με μία δεξαμενή άδεια, κατεβαίνει ένας άλλος καλόγερος και μου λέει «μισό λεπτό σε λίγο έρχομαι» και εγώ δεν μπορώ να πάω πουθενά…
Μόλις βλέπω τον Μάκη με την οικογένεια σηκώνω τη μηχανή μου και διά μαγείας εμφανίζεται ένας άλλος καλόγερος και μου φωνάζει «Μη… χωρίς την ευχή του γέροντα δεν φωτογραφίζουν…»»!