Ελένη Μενεγάκη, η μεγάλη επιστροφή! Δείτε σε ποιο κανάλι έκλεισε για τη νέα σεζόν – Έπεσαν και οι υπογραφές

Δημοσιεύθηκε: 21 Νοεμβρίου 2020
Ελένη Μενεγάκη, η μεγάλη επιστροφή! Δείτε σε ποιο κανάλι έκλεισε για τη νέα σεζόν – Έπεσαν και οι υπογραφές

Λίγο καιρό (μία σεζόν) ξαποσταίνει και ξανά προς την (τηλεοπτική) δόξα τραβά. Έντονη είναι πλέον η φημολογία ότι η Ελένη Μενεγάκη όχι μόνο επιστρέφει στην τηλεόραση από τη νέα χρονιά, αλλά βρήκε και τη νέα τηλεοπτική της στέγη.

Όχι και τόσο νέα πάντως, αφού η βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης γυρίζει στο κανάλι που την ανέδειξε, στον ΑΝΤ1. Μάλιστα η ίδια φημολογία υποστηρίζει ότι οι δύο πλευρές όχι μόνο τα έχουν βρει, αλλά έχει υπογραφεί και συμβόλαιο το οποίο είναι διετούς διάρκειας!

Αν και από καμία από τις δύο πλευρές δεν επιβεβαιώνεται η σχετική πληροφορία, οι γνωρίζοντες πρόσωπα και πράγματα, κυρίως όμως το παρασκήνιο των τελευταίων ημερών, επιβεβαιώνουν, και μάλιστα με τον πλέον πανηγυρικό τρόπο, την ύπαρξη της συμφωνίας.

Όπως ανέφερε το Secret των Παραπολιτικών, το deal «ψηνόταν» από τα τέλη της προηγούμενης τηλεοπτικής σεζόν, με τον ισχυρό άντρα του ΑΝΤ1, Θοδωρή Κυριακού να έχει αναλάβει προσωπικά τις συζητήσεις με την επί χρόνια στενή συνεργάτιδα του καναλιού. Αρχικώς υπήρχε η σκέψη η Ελένη Μενεγάκη να ξεκινήσει από τις αρχές της τρέχουσας σεζόν, ωστόσο η ίδια, εκτός του ότι δεν είχε αποφασίσει αν θα δεχτεί την πρόταση Κυριακού, σε καμία περίπτωση δεν ήθελε να επιστρέψει τόσο σύντομα στα τηλεοπτικά πλατό.

Η Ελένη, σύμφωνα με πληροφορίες μας, ήθελε να μείνει εκτός για μία χρονιά προκειμένου να ξεκουραστεί και να κάνει εντυπωσιακή επιστροφή. Πάντα στο μυαλό της βρισκόταν το comeback αλλά τον χρόνο που ήθελε εκείνη.

Έπειτα και από πιέσεις των χορηγών της παρουσιάστριας αλλά και το έντονο πρέσινγκ από πλευράς του καναλιού, η Ελένη και ο ΑΝΤ1 κάθισαν ξανά στο τραπέζι με την επιστροφή της Μενεγάκη από την Άνδρο. Και οι διαπραγματεύσεις είχαν happy end.

Ήδη ξεκίνησαν τα διαδικαστικά της οριστικοποίησης της συμφωνίας. Προς το παρόν, δεν έχει αποφασιστεί τι ακριβώς θα κάνει η Ελένη Μενεγάκη, ωστόσο το επικρατέστερο σενάριο θέλει να αναλαμβάνει την απογευματινή ζώνη. Υπάρχει ακόμη το ενδεχόμενο να ξεκινά μετά το τέλος του «Πρωινού» με τη Φαίη Σκορδά.

Δώστε σε ζωή σε αυτό που ονειρεύεστε με τα έπιπλα GAND.